Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitter Spaces on nyt kaikkien saatavilla, joilla on yli 600 seuraajaa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter Spaces on nyt kaikkien Saatavilla, joilla on yli 600 seuraajaa

Twitterin Clubhouse-tyyppinen ominaisuus nimeltä Spaces, joka julkaistiin valituille käyttäjille joulukuussa 2020, on nyt laajentunut kaikille, joilla on vähintään 600 seuraajaa.

Onnistuneen pilotin jälkeen Twitterin live-ääniominaisuus on nyt entistä useamman Android- ja iOS-käyttäjien saatavilla yhtiö ilmoitti Maanantaina.

Twitter Spaces sisältää nyt kuvatekstejä, jotka tekevät ominaisuudesta helpommin käyttäjien saatavilla.

Twitter työskentelee myös useiden uusien Spaces-ominaisuuksien parissa, mukaan lukien yhteisisännöinti, ajoitus, lohkotunnisteet, hälytykset ja liputetut Spaces.

Lipuista isännät voivat periä maksun pääsystä keskusteluihinsa. Sitä testataan parhaillaan pienellä isännillä, jotka voivat määrittää lippujen hinnat ja määrät.

Ajoitus mahdollistaa myös ilmoituksen käyttäjille, kun Space alkaa. Yhteisisännöinnin avulla isännät voivat lisätä kaiuttimia tilaansa ja valita jopa kaksi moderaattoria osallistujien tietojen hallintaan.

Twitter pyrkii myös parantamaan käytettävyyttä, mukaan lukien suurempia fontteja ja välilyöntejä, jotka vastaavat järjestelmäasetuksia. Emojireaktioiden odotetaan olevan saatavilla myös avustavan tekniikan kautta tulevaisuudessa.

He pyrkivät myös parantamaan tekstityksen tarkkuutta ja Synkronointia äänen kanssa. Tekstitykset voidaan myös kelata taaksepäin, keskeyttää ja säätää.

“Ihmiset tulevat jo Twitteriin keskustelemaan siitä, mitä tapahtuu. “Olet aina seurannut ihmisten twiittejä, nyt Spacesin avulla voit kuulla heidän äänensä ja puhua siitä, mitä tapahtuu ja mikä on sinulle tärkeintä – livenä.” Twitter ilmoitti.

Aiemmin tässä kuussa Twitter ilmoitti suunnitelmistaan ​​työskennellä rodullisten ja ideologisten harhaan liittyvien algoritmien kanssa. Tutkimusta johtaa Twitterin ML Ethics, Transparency and Accountability (META) -tiimi. Lue lisää siitä, mikä sai Twitterin tekemään tämän päätöksen tästä tarinastamme.

Uutisissa: Verizon myy Yahoon ja AOL:n 5 miljardilla dollarilla