Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitter testaa mainoksia vastauksissa; Tweetin kirjoittajat voivat saada palkintoja

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter testaa mainoksia vastauksissa; Tweetin kirjoittajat voivat saada palkintoja

Twitteriä käyttävät ihmiset näkevät pian mainoksia twiittikeskustelujen aikana, koska yritys on alkanut testata mainoksia maailmanlaajuisesti iOS- ja Android-laitteilla.

Testin alussa mainokset näkyvät ensimmäisen, kolmannen tai kahdeksannen vastauksen jälkeen twiittiin. Bruce FalkMyyntituotejohtaja Twitterissä.

Twitter näyttää tällä hetkellä runsaasti mainoksia kotisyötteessä ja Tutki-välilehdessä, mukaan lukien Trendaavat-osiossa. Laajentaakseen mainosten sijoittelutarjontaa alustalla Twitter kokeilee tätä mainosmuotoa tulevina kuukausina.

Yritys testaa erilaisia ​​mainostiheyksiä, asetteluja ja kontekstuaalisia mainosten sijoitteluja.

Falck sanoo myös, että tämä liike ei ainoastaan ​​avaa lisää vaihtoehtoja Mainostajille, vaan antaa Twitterille myös mahdollisuuden tutkia mahdollisuutta palkita twiitin kirjoittajia ja luojia tällä muodolla.

Twitter suorittaa testin ymmärtääkseen, kuinka nämä mainosten sijoittelut vaikuttavat ihmisiin ja keskusteluihin ympäri maailmaa, ja selvittääkseen, onko niistä jotain pysyvää.

Aiemmin tässä kuussa Twitter ilmoitti siirtävänsä mainoksettoman kokemuksen Twitter Blue -palveluun, kun yritys lopettaa äskettäin hankitun Scroll-tilauspalvelun, jonka avulla käyttäjät voivat selata kumppanisivustoja ilman mainoksia.

Vaikka Twitter Blue on tällä hetkellä Saatavilla vain Australiassa ja Kanadassa, ilmoitus Scrollin lopettamisesta viittaa siihen, että Twitter alkaa tarjota premium-tilaustaan ​​useammissa maissa lähiviikkoina.

Uutisissa: Activision ilmoittaa Ricochet: Ydintason anti-huijauksen COD:lle