Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitter-työpöytä ei toimi: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter-työpöytä ei toimi: Pikakorjaus

Twitter on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista. Monet ihmiset ovat kuitenkin ilmoittaneet, että Twitter-työpöytä ei toimi. Tähän voi olla useita syitä, ja on välttämätöntä, että otat askel askeleelta lähestymistavan ongelman ratkaisemiseksi.

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miksi Twitter-työpöytä ei toimi kunnolla ja kuinka korjata ongelma.

Miksi Twitter ei toimi työpöydällä?

Twitter-työpöytä ei toimi useista syistä. Tässä osiossa olemme listanneet joitain niistä:

 • Teknisiä ongelmia: Twitterissä saattaa ilmetä teknisiä ongelmia, joiden vuoksi alusta lakkaa toimimasta tai ei toimi kunnolla.
 • Vanhentunut selain: Jos selaimesi on vanhentunut, saatat kohdata ongelmia Twitterin ja muiden verkkosivustojen kanssa. Siksi on tärkeää, että pidät selaimesi aina ajan tasalla.
 • Välimuistiongelmia: Selaimesi on saattanut tallentaa välimuistiin vanhentuneita tai vioittuneita tietoja, mikä voi estää Twitteriä ja muita verkkosivustoja toimimasta kunnolla.
 • Verkko-ongelmat: Eikö internettisi toimi kunnolla? Jos Internet-yhteytesi on hidas tai epävakaa, saatat kohdata ongelmia suurten verkkosivustojen avaamisessa.
 • Tiliin liittyvät ongelmat: Twitter-tilisi on saatettu jäädyttää tai jäädyttää, mikä estää sinua käyttämästä Twitteriä.

Mistä tiedät, jos joku on estänyt sinut Twitterissä?

Twitter-työpöytä ei toimi: Mahdollisia korjauksia

Tässä on joitain korjauksia, joita voit yrittää saada Twitterin taas toimimaan työpöydälläsi:

Tarkista Twitterin tila

Kuten jo mainittiin, Twitterissä voi esiintyä teknisiä ongelmia, jotka johtavat alustan epäonnistumiseen. Joko palvelin kaatuu tai palvelimelle on suunniteltu huoltotöitä. Kummassakaan tapauksessa Twitter ei toimi.

Tarkista kolmansien osapuolien verkkosivustoilta, kuten: Alasilmaisin saadakseen käsityksen ongelman laajuudesta. Jos monet ihmiset ympäri maailmaa raportoivat samasta ongelmasta, on mitä todennäköisimmin Twitterissä tekninen ongelma, etkä voi tehdä muuta kuin odottaa.

Tunnista ja ratkaise yhteysongelmat

Heikko tai epävakaa Internet-yhteys aiheuttaa ongelmia verkkosivujen avaamisessa.

Tässä on joitain kohtia, jotka tulee pitää mielessä ja tarkistaa, kun yrität korjata Internetiäsi:

 • Varmista ensin, ettei alueellasi ole Internet-katkoksia. Voit saada tiedot Internet-palveluntarjoajaltasi tai vierailla heidän verkkosivustollaan.
 • Jos vikaa ei ole, on aika tarkistaa laitteisto varmistaaksesi, että se ei ole vaurioitunut. Tarkista kaikki Internet-yhteyteen kytketyt laitteet. Tämä sisältää, mutta ei rajoittuen, reitittimesi, modeemi, virtajohto ja päävirtalähde. Varmista, että kaikki laitteistot ovat ehjät ja toimivat oikein. Jos huomaat vaurioita, vaihda se mahdollisimman pian.
 • Jos laitteisto on kunnossa, on aika tarkistaa liitännät. Varmista, että kaapelit on kiinnitetty kunnolla oikeisiin liittimiin.
 • Joskus WLAN-verkon ja vastaanottavan laitteen välinen etäisyys on liian suuri. Varmista, että etäisyys on pienempi. Tai voit yhdistää Internetin suoraan tietokoneeseesi, koska se tarjoaa vakaamman nopeuden kuin WiFi.
 • Poista myös muut elektroniset laitteet, jotka voivat häiritä Wi-Fi-signaaleja. Aseta tällä välin Wi-Fi korotetulle alustalle, jotta laitteet vastaanottavat signaalit saumattomasti.
 • Jos verkkoosi on kytketty useita laitteita, poista ne ennen Internet-pelien pelaamista, koska laitteet jakavat suunnitelman rajoitetun kaistanleveyden. Voit myös harkita nykyisen Internet-liittymäsi päivittämistä.

Päivitä Twitter-istuntosi

Voit kirjautua ulos Twitteristä ja sitten takaisin sisään ja katsoa, ​​toimiiko sivusto nyt. Tämä saattaa tuntua yksinkertaiselta vaiheelta, mutta se on toiminut monille.

Käytä Twitteriä toisesta laitteesta

Jos sinulla on toinen tietokone, voit yrittää käyttää Twitteriä sieltä. Muussa tapauksessa kaikki kyseiseen laitteeseen liittyvät laite- tai verkko-ongelmat suljetaan pois.

Käynnistä pöytätietokoneesi uudelleen

Yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi tehdä ihmeitä. Kun käynnistät tietokoneen uudelleen, se tyhjentää järjestelmän muistin, sulkee kaikki käynnissä olevat sovellukset ja palvelut ja käynnistyy uudelleen, kun järjestelmä käynnistetään uudelleen. Kaiken kaikkiaan se on yksi parhaista tavoista korjata pieniä virheitä.

Päivitä selaimesi

Kehittäjät julkaisevat säännöllisesti korjaustiedostoja korjatakseen useita pieniä virheitä Chromessa. Siksi sinun on tapana päivittää sovellus säännöllisesti.

Päivitä Chrome siirtymällä osoitteeseen Ohje > Tietoja Chromesta avattavasta valikosta. Chrome-välilehden päivitys tulee näkyviin näytölle.

Jos käytät muita selaimia, löydät päivitysasetukset helposti.

Poista selainlaajennukset käytöstä

Vialliset selainlaajennukset voivat aiheuttaa ongelmia Crunchyrollin kanssa ja aiheuttaa verkkosivuston kaatumisen. On kuitenkin vaikea määrittää tarkalleen, mikä selainlaajennus on syyllinen. Yksi vaihtoehto on poistaa kaikki laajennukset käytöstä ja ottaa ne sitten uudelleen käyttöön yksitellen. Toisaalta voit poistaa laajennukset käytöstä käyttäessäsi Twitter-verkkosivustoa ja ottaa sitten jokaisen laajennuksen käyttöön, kun olet valmis.

Haluatko tietää hyödyllisimmistä Chrome-laajennuksista? Tutustu luetteloomme hyödyllisimmistä Chrome-laajennuksista.

Molemmissa tapauksissa sinun on tiedettävä vaiheet, jotka vaaditaan Chromen laajennusten Poistamiseksi käytöstä. Voit poistaa laajennukset käytöstä Chromessa siirtymällä osoitteeseen Kolmen pisteen valikko ja napsauta sitten Lisää työkaluja > Laajennukset. Sammuta seuraavaksi laajennuksen edessä oleva kytkin.

Korjaa selaimen välimuistiongelmia

Välimuisti on tallennustyökalu, joka tallentaa tietoja tilapäisesti. Tietojen Tallentaminen välimuistiin tekee niistä helposti asiakkaan saatavilla ja säästää aikaa. Tätä tarkoitusta varten verkkoselaimet käyttävät välimuistitoimintoa nopeamman ja sujuvamman selaamisen vuoksi. Se aiheuttaa kuitenkin myös joitain ongelmia. Siksi selaimen välimuisti tulee tyhjentää aika ajoin.

Tässä on ohjeet välimuistin tyhjentämiseen Google Chromessa:

Vaihe 1: Avaa Chrome ja napsauta sitten Kolmen pisteen painike > Lisää työkaluja > Tyhjennä selaustiedot.

Vaihe 2: Tarkistaa Selaimen historia, Evästeet ja muut verkkosivuston tiedot Ja Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot. Valitse myös aikaväli Kaikki ajat. Voit myös valita tietyn ajanjakson. Suosittelemme kuitenkin, että poistat kaikki tietosi. Napsauta sitten poista tiedot suorittaaksesi prosessin loppuun.

Tästä artikkelista löydät toisen, suoremman tavan tyhjentää välimuisti Chromessa.

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä Twitter-tukeen

Jos mikään muu ei auta, niin Ota yhteyttä Twitter-tukeen on viimeinen vaihtoehto. Mainitse kaikki ongelmasi yksityiskohdat, niin he ratkaisevat sen puolestasi.

Näkevätkö muut etsimäsi Twitterissä?