Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitter-verkkokäyttäjät voivat nyt poistaa seuraajia estämättä heitä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter-verkkokäyttäjät voivat nyt poistaa seuraajia estämällä heitä

Twitter on ottanut käyttöön verkkoalustaan ​​käyttäjille uuden ominaisuuden, jonka avulla he voivat poistaa kaikki seuraajat tililtään ilman, että heidän tarvitsee estää heitä.

Uusi ominaisuus julkaistiin testattavaksi rajoitetulle määrälle tilejä viime kuussa, ja se on nyt yleisesti Saatavilla Twitterissä. Aiemmin, jos halusit jonkun lopettavan tilisi seuraamisen, sinun piti estää hänet. Tämän muutoksen ansiosta käyttäjät voivat kuitenkin suoraan lopettaa jonkun tilin seuraamisen.

Twitter ei ilmoita kenellekään, jonka poistat seuraajaluettelostasi. Jos henkilö kuitenkin haluaa, hän voi seurata sinua uudelleen. Kun seuraaja on poistettu, hän voi silti nähdä tweetit ja lähettää sinulle suoria viestejä – toisin kuin esto toimii.

Kuinka poistan seuraajan Twitteristä estämättä häntä?

Siirry Twitter-profiiliisi ja seuraa alla olevia ohjeita poistaaksesi seuraajan Twitteristä.

  • Klikkaa seuraajien määrää.
  • Napsauta kolmen pisteen kuvaketta sen seuraajan vieressä, jonka haluat poistaa.
  • Napsauta sitä Poista tämä seuraaja vaihtoehto ja vahvista toimintasi.

Tämä ominaisuus on hyödyllinen, jos et halua estää jotakuta kokonaan, mutta et myöskään halua hänen olevan vuorovaikutuksessa twiitteidesi kanssa uutissyötteensä kautta.

Twitter on työskennellyt useilla tavoilla helpottaakseen ihmisten mukauttamista käyttökokemuksensa alustalla. Aiemmin tänä vuonna Twitterin havaittiin testaavan ominaisuutta, jonka avulla ihmiset voisivat “piistää mainitsematta” itsensä twiiteistä, joihin he eivät halua osallistua, Ilmoittamatta twiitin kirjoittajalle.

Twitter testaa myös plus- ja miinus-äänestysreaktioita vastauksille tweeteihin, jotka näkyvät lisävaihtoehtoina tavalliselle uudelleentwiitille, tykkäämiselle ja vastaamiselle.

Uutisissa: Nuclear Peanut Butter Sandwich saa insinöörin vaikeuksiin FBI:n kanssa