Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitterin roskapostitilastot luovat uuden esteen Musk-sopimukselle

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitterin roskapostitilastot aiheuttavat toisen esteen Musk-kaupassa

Toisessa mikroblogisivustolle suunnatussa twiitissä Elon Musk teki selväksi, että kauppaa ei voida edetä, ellei Twitter pysty todistamaan, että roskapostitilit ovat alle 5 % jäsenten kokonaismäärästä sammutettuina.

Tällä kertaa Musk kuitenkin otti askeleen eteenpäin ja syytti julkisesti toimitusjohtaja Parag Agrawalia siitä, että tämä kieltäytyi toimittamasta todisteita siitä, että roskapostitilit olivat alle 5%. Puhuessaan Miamissa maanantaina pidetyssä teknologiakonferenssissa hän lisäsi, että noin 20 prosenttia oli väärennettyjä tilinumeroita, viitaten raporttiin Teslarati.

Tämä uusi twiitti on lisännyt Twitterin johtoon kohdistuvaa painetta sulkea sopimus ja Mahdollisesti antaa periksi halvemmalle tarjoukselle, vaikka se olisi vain estää Muskia trollaamasta heitä omalla alustallaan.

Negatiivinen julkisuus ajaa yhtiön osakkeita alas. Kirjoitushetkellä Twitterin osakkeet ovat pudonneet 8,18 prosenttia 37,39 dollariin kaupankäynnin alkamisesta tiistaina. Vertailun vuoksi, kun Muskin tarjous alun perin hyväksyttiin, se oli noin 50 dollaria.

Toinen Muskin etsimä Vaihtoehto on päästä eroon sopimuksestaan, mikä saattaa tällä hetkellä vaatia häntä maksamaan miljardin dollarin erotusmaksun.

Kun Musk laajensi alkuperäistä tarjoustaan, hän luopui oikeudestaan ​​due diligence -tarkastukseen, mikä todennäköisimmin saada yrityksen hyväksymään hänen “parhaan ja lopullisen” tarjouksensa, koska hallitus oli alun perin yrittänyt hylätä yritysostoyrityksen.

Lisäksi hän suostui halventamattomuuslausekkeeseen osana Twitterin ostosopimusta, joten koko tämä farssi voi maksaa hänelle myös laillisesti.

Yhtiö on jo jättänyt alustavan valtakirjan, mikä on hyvä todiste siitä, että se on edelleen sitoutunut hankintaan. Bloomberg Myös raportoitu Yhtiö ilmoitti olevansa “sitoutunut saattamaan kaupan päätökseen sovitulla hinnalla ja ehdoilla mahdollisimman nopeasti”.

Uutisissa: kryptoryöstöt, Netflixin suoratoisto, Pixel 6a matkalla Intiaan ja paljon muuta