Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitterin vahvistetut käyttäjät saavat nyt salattuja suoria viestejä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitterin vahvistetut käyttäjät saavat nyt salattuja suoria viestejä

Kuva: Phil Pasquini / Shutterstock.com

Yli kuusi kuukautta sen jälkeen, kun Twitterin omistaja Elon Musk vahvisti ominaisuuden suunnitelmat marraskuussa 2022, Twitter on virallisesti alkanut ottaa käyttöön salattuja DM-viestejä parantaakseen sovelluksen viestintäkokemusta. Kuitenkin, kuten kaikki Twitterissä nykyään, tämä ominaisuus sisältää joitain rajoituksia.

Ensinnäkin käyttäjien on täytettävä seuraavat ehdot päästäkseen salattuihin DM-viesteihin.

  • Sekä lähettäjällä että vastaanottajalla on oltava Twitterin uusimmat Android- ja iOS-sovellukset.
  • Sekä lähettäjän että vastaanottajan on oltava maksettuja tai hyvämaineisia vahvistettuja käyttäjiä tai yhteistyökumppaneita vahvistetusta organisaatiosta.
  • Vastaanottaja joko seuraa lähettäjää, on aiemmin lähettänyt viestin lähettäjälle tai on aiemmin käyttänyt lähettäjän DM-pyyntöä.

Käyttäjät, jotka ovat oikeutettuja tähän ominaisuuteen, näkevät salatun viestin vaihtopainikkeen oikeassa yläkulmassa lähettäessään uusia DM-viestejä. Salatut ja salaamattomat DM-viestit erottuvat myös siitä, että käyttäjän vastaavien keskustelujen avatarissa näkyy pieni lukkokuvake.

Uutisissa: YouTube estää videot, kun se havaitsee mainosten eston

Salatut DM:t, mutta millä hinnalla?

Sen lisäksi, että se asetetaan Twitter Blue -maksumuurin taakse, salattujen DM-viestien käyttöönotto jättää myös paljon toivomisen varaa. The Ilmoitus On monia rajoituksia, jotka viittaavat siihen, että se ei ehkä ole käytännöllinen ominaisuus vähään aikaan.

Valtuutettujen käyttäjien on otettava salatut DM:t käyttöön Manuaalisesti. | Lähde: Twitter

Salattuja ryhmäkeskusteluja ei tällä hetkellä tueta. Twitter sanoo, että se “laajentaa tämän ominaisuuden pian ryhmäkeskusteluihin”, mutta yllä olevat ehdot vaikeuttavat käyttäjien nauttimista salatuista ryhmäkeskusteluista mikroblogisivustolla.

Lisäksi salattu viesti voi sisältää vain tekstiä ja linkkejä, koska mediaa ja muita liitteitä ei vielä tueta. Jos yrität lähettää mediaa salatussa keskustelussa, prosessi ei valmistu. Uudet laitteet eivät myöskään voi liittyä olemassa oleviin salattuihin keskusteluihin. Tämä sisältää Twitter-sovelluksen uudelleenasentamisen puhelimeesi.

Twitter sallii käyttäjille enintään 10 laitetta salattujen viestien lähettämiseen. Koska et kuitenkaan voi käyttää salattuja suoria viestejä, jotka on ensin lähetetty yhdellä laitteella toisella laitteella, ei ole mitään järkeä lähettää salattuja suoria viestejä vasemmalle ja oikealle useista laitteista. Tämä aiheuttaa myös turvallisuusriskin, koska Twitter ei tue käyttäjien mahdollisuutta tarkastella rekisteröityjen laitteiden luetteloa ja poistaa niiden rekisteröintiä.

Tällä hetkellä ei ole suojaa mies-in-the-middle-hyökkäyksiltä. Joten jos kolmas osapuoli sieppaa viestisi, lähettäjä tai vastaanottaja ei tiedä siitä. Twitter kuitenkin “työstää mekanismeja tulevaa julkaisua varten”, jonka avulla laitteet voivat varmistaa viestin sisällön ja alkuperän aitouden allekirjoitusten tarkistuksella ja antaa käyttäjäparille mahdollisuuden tarkistaa laitteet, joilla on pääsy tiettyyn salattuun keskusteluun. ominaisuus nimeltä turvanumerot.

Eron salattujen ja salaamattomien DM:ien välillä pitäisi olla yksinkertainen. | Lähde: Twitter

Kun kirjaudut ulos Twitter-tililtäsi, kaikki viestit, myös salatut, poistetaan kyseiseltä laitteelta. Koska Twitter ei kuitenkaan poista yksityistä avaintasi laitteesta, voit hakea salatun keskustelun ja purkaa sen salauksen kirjautumalla sisään uudelleen. Tämä pätee kuitenkin vain, kunnes yritys ottaa käyttöön avainten varmuuskopiointiominaisuuden, joka poistaa avaimet uloskirjautumisen yhteydessä.

Yksityisistä avaimista puhuttaessa sinun on oltava erittäin varovainen avainten kanssa. Jos hyökkääjä saa käsiinsä Twitterin yksityisen avaimesi, hän voi purkaa kaikkien kyseisen laitteen lähettämien ja vastaanottamien salattujen viestien salauksen. Pahinta on, että Twitter on päättänyt olla puuttumatta tähän ongelmaan, koska “käyttäjäkokemus ei toimi hyvin eteenpäin suojattujen viestintäprotokollien kanssa”.

Uutisissa: YouTube estää videot, kun se havaitsee mainosten eston