Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitterin Vinkkipurkin avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa vinkkejä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitterin Vinkkipurkin avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa vinkkejä

Twitter on julkaissut uuden maksuominaisuuden nimeltä Tip Jar, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa vinkkejä alustalla, yhtiö ilmoitti torstaina.

Yritys testaa ominaisuutta valitun ryhmän kanssa, mukaan lukien YouTube-käyttäjät, toimittajat, järjestöt ja Twitter Spaces -isännät, jotka voivat lisätä linkkejä kolmansien osapuolien maksupalveluihin Twitter-pääprofiiliinsa. Android- ja iOS-käyttäjät voivat nähdä vihjekuvakkeen näiden testaajien profiileissa. Android-käyttäjät näkevät sen myös profiilissaan Twitter Spacesissa.

Vinkkejä voidaan lähettää käyttämällä kolmannen osapuolen maksupalveluita, kuten Paypal, Patreon, Cash App, Venmo ja Bandcamp. Vaikka Twitter ei saa tiettyä prosenttiosuutta vihjeistä, nämä kolmannen osapuolen palvelut voivat periä maksun.

Tällä hetkellä ominaisuus on Saatavilla vain kaikille, jotka käyttävät Twitteriä englanniksi, ja se otetaan pian käyttöön laajemmin maailmanlaajuisesti. Lisää maailmanlaajuisia maksuvaihtoehtoja odotetaan myös lisäävän.

Huomaa, että vihjeen saaja näkee käyttäjätunnuksesi. Maksupalvelu voi myös välittää vastaanottajalle lisätietoja, mukaan lukien koko nimi, osoite ja juomaraha.

“Tip Jar on helppo tapa tukea uskomattomia ääniä, jotka johtavat keskusteluun Twitterissä. “Tämä on ensimmäinen askel työssämme luodaksemme uusia tapoja, joilla ihmiset voivat saada ja osoittaa tukea Twitterissä – rahalla”, sanoi Twitterin vanhempi tuotepäällikkö. Ester Crawford ilmoitti.

Uutisissa: Qualcommin mobiiliasemamodeemivirhe vaarantaa käyttäjien Yksityisyyden; Kiinteä myönnetty

Kuinka otan Tip Jar käyttöön profiiliisi?

Testiryhmään kuuluvat tai jatkossa testiryhmään kuuluvat Twitter-käyttäjät voivat tehdä valintansa profiilisivullaan muokkaa profiilia vaihtoehto ja sitten Tippipurkki.

Kun olet Tip Jar -asetusnäytössä, vaihda vaihtoehto Salli vinkkejä Napsauta painiketta, joka on oletuksena poistettu käytöstä, ja valitse sitten kolmannen osapuolen maksupalvelu. Anna maksupalvelun käyttäjätunnus.

Uutisia: Google esittelee Android-sovellusluetteloiden tietosuojapaneelin vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä