Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Unohditko aloittaa harjoituksen Apple Watchillasi? Lisää se manuaalisesti…

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Unohditko aloittaa harjoituksen Apple Watchillasi? Lisää se manuaalisesti…

Oletko koskaan unohtanut aloittaa harjoituksen Apple Watchilla etkä tajunnut sitä ennen kuin olit valmis? Ehkä unohdit laittaa kellon päähän tai se latautui harjoituksen aikana. Oli miten oli, et ole yksin.

Vaikka Apple Watchin käyttäjät eivät voi manuaalisesti lisätä harjoitustietojaan suoraan kellonsa Activity-sovellukseen, on olemassa kiertotapa. Sen sijaan voit lisätä harjoituksen manuaalisesti suoraan iPhoneen Apple Health -sovellus.

Ja kyllä, tämä tieto lasketaan päivittäisiin sarjoihin ja aktiivisuusrenkaisiin!

Joten vaikka unohdat laittaa Apple Watchin paikalleen sinä päivänä, voit saada hyvitystä harjoituksista ja muista aktiviteeteista Move-, Exercise- ja Stand-renkaillasi. Lisäksi manuaalisesti syötetyt koulutusyksiköt lasketaan myös onnistumisissasi ja palkintoissasi.

Lue lisää, kuinka voit lisätä harjoitustietosi manuaalisesti Apple Healthiin.

Suositeltua luettavaa:

Harjoituksen lisääminen manuaalisesti Apple Health -sovellukseen

 1. Avaa Apple Health -sovellus.
  1. Jos sinulla ei ole yhtään treeniä merkitty suosikeiksi Apple Health -yhteenvedossa, sinun on haettava niitä Selaa-välilehti > Toiminta.
  2. Jos haku ei toimi sinulle, löydät sen kohdasta Terveysluokat Toiminto-osio.
 2. Näpäytä aktiviteetti jonka haluat lisätä manuaalisesti (esim. askeleet, kävely- ja juoksumatka tai muu toiminta) tai valitse Harjoitukset. Saadaksesi täyden hyvityksen, suosittelemme, että valitset “Treenit” ja valitset sitten harjoitusten tyypin.
 3. Valita Lisää tietoja ylhäältä.
 4. Kun olet valinnut yleiset harjoitustyypit, lisää tekemäsi harjoitustyyppi Napauttamalla ja valitsemalla harjoitustyypin. Jos olet jo valinnut toimintatyypin, et näe tätä vaihtoehtoa.
 5. Lisää aktiviteettimittarit, esim. B. Kesto, kokonaismatka ja poltetut kalorit. Kun olet syöttänyt kaiken, jonka tiedät, napsauta Lisätä.

Se on todellakin näin yksinkertaista!

Odota, että aktiivisuussoittosi päivittyvät!

Kestää jonkin aikaa, ennen kuin aktiivisuussoittosi Fitness- ja Activity-sovelluksissa päivittyvät manuaalisesti syötetyillä tiedoilla – mutta se ei tapahdu heti.

Joten jos et näe sitä heti, odota muutama minuutti ja tarkista uudelleen. Kesti noin 20 minuuttia, ennen kuin manuaalisesti lisätty kahden mailin juoksu ilmestyi Health-sovellukseen.

Kellon tai iPhonen uudelleenkäynnistys auttaa myös synkronoimaan nämä tiedot kaikissa sovelluksissasi.

Jos joudut usein lisäämään harjoituksia manuaalisesti, suosittelemme myös niiden lisäämistä Harjoitukset sinun Apple Healthin suosikkeja.

Näin voit lisätä jotain suosikkiluetteloosi iPhonesi Apple Health -sovelluksessa

 1. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Yhteenveto-välilehti. in Apple Health -sovellus.
 2. Vieressä Suosikit Napauta otsikossa Muokkaa-painike..
 3. Valitse Kaikki-välilehti. huipulla Olemassa olevat tiedot.
 4. Alla toimintavieritä alas nähdäksesi kaikki aktiviteettiluokat, mukaan lukien Harjoitukset pohjalla.
 5. Napsauta a tähti aktiviteetin vieressä lisätäksesi kyseisen toiminnon luetteloosi Suosikit. Kaikki suosikit on täytetty sinisillä tähdillä, kun taas ne, joita ei ole valittu suosikeiksi, on merkitty sinisillä tähdillä.
 6. Lyödä Valmis yllä päivittääksesi ja tallentaaksesi suosikkiluettelosi.

Muista asioita

Treenien manuaalinen lisääminen Health-sovellukseen on erittäin hyödyllistä, varsinkin jos haluat pitää kiinni kuntotavoitteistasi.

Tämä on hyödyllinen ominaisuus, varsinkin jos unohdat aloittaa harjoituksen kellostasi, päätät harjoitella kellosi latautuessa tai jos kello on saattanut kuolla kesken harjoituksen. Mutta on jotain olennaista harkittavaa.

Ensinnäkin haluat varmistaa, että syötät harjoitustietosi harjoituspäivänä. Koska Apple Health -sovelluksen harjoitustiedot voivat edistää päivittäisiä aktiivisuusjaksojasi, haluat varmistaa, että saat ansaitsemasi tunnustuksen.

Jos palaat takaisin ja lisäät edellisten päivien harjoitustiedot, tiedot eivät koske takautuvasti menneitä aktiviteettisarjojasi. Voidaan olettaa, että tämä on Applen tapa estää toimintaputkiin liittyviä petoksia.

Jos näet harjoituksesi Health-Sovelluksessa, mutta sitä ei lasketa kehäharjoitteluminuutteihin tai kaloreihin, odota muutama minuutti, jotta iPhonesi Fitness-sovellus ja kellosi Activity-sovellus päivittyvät.

Jos sinulla on kysyttävää tai lisävinkkejä, jätä meille kommentti ja kerro meille!