Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Upeita kuvia hauskoista graffiteista

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Upeita kuvia hauskoista graffiteista

Jimmy Paul Scanlon (alias JPS) syntyi vuonna 1997 rannikkokaupungissa lähellä Bristolia Englannissa. Hän osoitti luovuuttaan lapsuudesta lähtien. Isänsä oppituntien avulla hän teki koulun opettajiin vaikutuksen uskomattomilla maalauksillaan.

Koulun jälkeen hän meni yliopistoon opiskelemaan graafista suunnittelua. Koska valtion tuki lopetettiin, Jimmy ei enää pystynyt rahoittamaan opintojaan ja joutui keskeyttämään opinnot.

Hän torjui kaiken työskentelystä suutarina ja avaintenleikkurina. Jimmy alkoi käyttää huumeita, tuli riippuvaiseksi crackista ja joi alkoholia kahden ystävänsä jälkeen.

Vuonna 2009, kun Jimmy oli huonovointinen, hänen ystävänsä vei hänet stencil-taidenäyttelyyn Bristolissa.

Siellä Jimmy tajusi, kuinka hukkaan hänen elämänsä oli ollut.

Jimmy aloitti graffitien tekemällä stensiilin lehden kannesta ja varastamalla spraymaalin. Hän ei kuitenkaan ollut vielä saavuttanut vaihetta, jossa hän kohtaisi riippuvuutensa. Lopulta pahin Mahdollinen oli, kun olimme kodittomia ja nukuimme hylätyn hotellin katolla.

Hotellin katolla hän teki vaikean päätöksen kiirehtiä risteykseen ja liittyä kahden kadonneen ystävänsä seuraan tai jatkaa tyhjää elämäänsä. Jimmy päätti todistaa pystyvänsä menestymään taidepelissä ja näyttää, että vaikka hän kasvaisi köyhäksi, hän ei häviäisi Huolimatta siitä, minkä kanssa hän luuli varttuneensa.

Hän alkoi käydä neuvonnassa ja ryhmäkokouksissa, kunnes lopulta onnistui kääntämään elämänsä päinvastaiseksi. Ajan myötä Jimmy paransi varusteitaan ja taitojaan ja pystyi kehittämään tyyliään ja tekniikkaansa. Tällä taiteilijalla on ainutlaatuinen tyyli. Hänen taideteoksiaan voi nähdä eri puolilla maailmaa, kuten Norjassa, Espanjassa, Yhdysvalloissa ja Saksassa.

Taide ja taiteellinen elämä pelastivat minut riippuvuudesta. En näe suurempaa nautintoa kuin maalata teoksia, jotta maailma voi nauttia.

Jimmy kertoo työstään:

Minun neuvoni aloittelijoille on aloittaa yksinkertaisilla sanoilla ja maalata asioita, joista pidät ja joihin voit henkilökohtaisesti samaistua. Median houkuttelevina pitämiä aiheita käytetään vain tietyn brändin mainostamiseen. Sinun pitäisi tietää, että lain rikkominen (ei seuraa trendejä) on aina stressaavaa. Työskentele John Doodlen kanssa ja usko, että sinulla ei ole mitään menetettävää. Kun aloitin, minulla ei ollut mitään menetettävää.

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

graffiti /

Toivomme, että pidät Shutterin tämän osan katsomisesta. Voit käydä katsomassa lisää tämän taiteilijan töitä JPS Instagram-sivu. Mitä mieltä olet tästä graffitista? Piditkö hänestä?