Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Uuden WhatsApp-laajennuksen tavoitteena on tehdä verkkokeskusteluista turvallisempia

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Uusi Whatsapp-laajennus pyrkii tekemään verkkokeskusteluista turvallisempia

Whatsappin emoyhtiö Meta on julkaissut uuden selainlaajennuksen nimeltä Code Verify yhteistyössä Cloudflaren kanssa toivoen parantavansa Whatsapp Webin turvallisuutta. Laajennus tarkistaa Whatsapp Webin sisällön ja varmistaa, että sitä ei ole peukaloitu. Tämä tekee mahdollisten hyökkääjien vaikeammaksi vaarantaa päästä päähän -salauksen verkkosovellusta käyttäessään.

Sen jälkeen kun Whatsapp julkaisi usean laitteen beetaversionsa viime vuonna, Whastappia muilla laitteilla kuin älypuhelimillaan käyttävien käyttäjien määrä on kasvanut dramaattisesti, mikä nostaa alustalle uusia tietoturvaongelmia.

Laajennus ei tee mitään normaalista poikkeavaa. Tämä yksinkertaisesti vertaa selaimessasi suoritetun koodin hajautusarvoa Cloudflareen tallennettuun koodiin. Laajennuksen todellinen arvo on prosessin automatisoinnissa niin, että lähes kuka tahansa voi käyttää sitä teknisestä tietämyksestä riippumatta.

Uutisissa: Venäjä luo oman TLS-sertifikaattinsa pakotteiden kiertämiseksi

Kun vertailu on valmis, selainlaajennus ilmoittaa käyttäjälle liikennevalomaisen järjestelmän avulla, onko hän vaarantunut vai ei. Vihreä Tarkoittaa, että kaikki on hyvin; Oranssi osoittaa, että sinun on ehkä päivitettävä sivusi tai että jokin muu laajennus häiritsee Code Verify -toimintoa. Lopuksi punainen tarkoittaa, että on ongelma.

WhatsAppin ohjesivu väittää, että ne auttavat käyttäjiä ratkaisemaan Code Verifyn löytämät ongelmat. Meta lisäsi myös, että laajennus ei voi lukea tai käyttää viestejäsi eikä selaimesi tietoja lähetetä Cloudflareen.

Lisäksi laajennuksen lähdekoodi on myös avoimen lähdekoodin ja tuotu julkisesti saataville GitHubissa, jotta myös muut sivustot voivat käyttää suojausominaisuuksia.

Laajennus on Saatavilla Chromessa, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää myös muissa Chromium-pohjaisissa selaimissa, kuten Microsoft Edge. Myös Firefox-versio on pian saatavilla. Vaikka Safari-versiosta ei ollut mainintaa, GitHub-sivulla kerrotaan, että se julkaistaan ​​myös jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Uutisissa: Meta sallii väliaikaisesti vihapuheen Venäjää vastaan