Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Uusi syytös Telegramia vastaan: Kameran ja mikrofonin luvaton käyttö

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Uusi syytös Telegramia vastaan: Kameran ja mikrofonin luvaton käyttö

Vain muutama päivä sitten viesti iranilaiselta insinööriltä Puhelimen mikrofonin käyttö ilman WhatsAppin lupaa levisi virukseksi, ja nyt näyttää siltä, ​​että tämä virus on levinnyt myös Telegramiin. Tietenkin WhatsApp ilmoitti virallisesti, että tämä tietoturvaongelma johtui Google Pixel -sarjan puhelimien virheestä; Mutta mikä on Telegramin tarina? Olemmeko yksinkertaisen virheen edessä, eikö niin? Vakoileeko Telegram ihmisiä??

Tarina alkoi yksinkertaisella verkkoturva-asiantuntijan twiitillä Matt Johansen Twitterissä ja sitten virallinen Telegram-tili ryhdyttiin vastaamaan. Tarina on, että Googlen insinööri Mr. Dan Revah väittää sen uusi Telegram-bugi aktivoi käyttäjän kameran ja mikrofonin ilman lupaa. Lisäksi Matt Johnson uskoo, että hakkerit voivat tallentaa salaa Telegram-käyttäjien kuvia tai ääniä ja tallentaa ne piilotettuihin kansioihin Mac OS:ssä. Sanotaan, että tämä ongelma johtuu todennäköisesti siitä, että Telegram ei käytä Apple Hardened Runtimea. Mutta millä laitteilla on havaittu uusi Telegram-vika, joka kohdistuu käyttäjän kameraan ja mikrofoniin?

Missä laitteissa on uusi Telegram-haavoittuvuus?

Telegramin uusi tietoturvavirhe on tällä hetkellä rajoitettu Telegramia käyttäviin käyttäjiin MacOS-käyttöjärjestelmä, ja Android-, iOS- tai Windows-käyttäjät ovat täysin turvallisia. Tietenkin, jos käytät Telegramin epävirallisia versioita tai lataat nämä sanansaattajat jostain muualta kuin App Storesta tai Google Play Storesta, suosittelemme, että aloitat niiden käytön välittömästi ja ryhdyt tarvittaviin toimenpiteisiin; Poista ensimmäisessä vaiheessa epävirallinen versio ja lataa se vain App Storesta tai Google Play Storesta.

Telegram vastasi uutiseen kameran luvattomasta käytöstä.

Telegram kirjoitti syytöksiä luvattomasta pääsystä käyttäjien kameroihin ja mikrofoneihin:

Näin tapahtuu, kun olet ladannut ja asentanut luvattomia ja haitallisia Mac-ohjelmia. Suosittelemme myös Telegramin lataamista ja asentamista virallisesta sovelluskaupasta etkä mene kolmannen osapuolen Markkinoille.

Jos sinullakin on ollut tällainen kokemus ja tunnet sen sähke Jos ohjelma tallentaa äänesi ja kuvasi ilman lupaa, ilmoita ongelmasta Gadget Newsille. Lopuksi meidän on myös mainittava, että tämä ongelma ei millään tavalla vaikuta Telegramin eri toimintoihin ja tämä sanansaattaja on ehdottomasti yksi niistä mieluiten sen Markkinoilla.

Sisällysluettelo