Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Uusimmassa Nova Launcher 8 -betaversiossa on kyse hakuparannuksista

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Uusimmassa Nova Launcher 8 -betaversiossa on kyse haun parannuksista

Suosittu mukautettu Android-käynnistin Nova Launcher edelleen hämmästyttää faneja laajalla valikoimallaan toimintoja ja mukautusvaihtoehtoja. Huolimatta mobiilianalytiikkayhtiö Branchin äskettäisestä hankinnasta, Nova Launcher on edelleen Android-harrastajien suosituin valinta. Viime vuoden heinäkuussa julkaistun suuren v8-julkaisun jälkeen Nova Launcher on jatkanut beta-päivitysten julkaisemista, ja uusin versio keskittyy sovellushaun parantamiseen ja integraatioon suosittujen palvelujen, kuten Spotifyn ja Twitchin, kanssa. Katsotaanpa yksityiskohtia Nova Launcher v8.0.6:n tuomista parannuksista.

Parannettu sovelluslaatikko ja hakukokemus

Nova Launcherin uusi beetaversio tuo mukaansatempaavan näkymävaihtoehdon sovellushakuun sovelluslaatikossa. Käyttäjät voivat nyt valita nykyisen ikkunatilan tai uuden mukaansatempaavan näkymän välillä, mikä tarjoaa Visuaalisesti houkuttelevamman ja saumattoman hakukokemuksen. Kun avaat sovelluslaatikon, näppäimistö tulee nyt automaattisesti näkyviin, jotta käyttäjät voivat nopeasti etsiä haluamiaan sovelluksia. Lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus näyttää usein käytetyt sovellukset sovelluslaatikon yläosassa kätevää käyttöä varten. Tämä ominaisuus edellyttää kuitenkin sovelluksen käyttöoikeuden myöntämistä.

Integrointi Spotifyn, Twitchin ja Kalenterin kanssa

Nova Launcher v8.0.6 tarjoaa edistyneitä hakutoimintoja integroimalla suosittuja palveluita, kuten Spotify-, Twitch- ja kalenterisovelluksia. Käyttäjät voivat nyt käyttää käynnistysohjelman hakupalkkia etsiäkseen suosikkisoittolistojaan Spotifysta tai löytääkseen nopeasti tiettyjä kalenterimerkintöjä. Tämä integrointi virtaviivaistaa hakukokemusta antamalla käyttäjien käyttää näiden palvelujen sisältöä suoraan käynnistysohjelmassa, jolloin ei tarvitse vaihtaa useiden sovellusten välillä.

Kuinka saada Nova Launcher v8.0.6 beta

Käyttäjät voivat liittyä Nova Launcher -betaohjelmaan Play Kaupan kautta ja ladata uusimman beta-version nauttiakseen uusimmista ominaisuuksista ja parannuksista. Vaihtoehtoisesti beta-APK voidaan hankkia osoitteesta Tässä

Diplomi

Nova Launcherin sitoutuminen erittäin muokattavissa olevan ja monipuolisen käyttökokemuksen tarjoamiseen jatkuu vahvana beta-version 8.0.6 julkaisun myötä. Päivitys tuo parannuksia sovelluslaatikkoon ja -hakuun, mukaan lukien mukaansatempaavan näkymän, Automaattisen näppäimistön ulkoasun ja nopean pääsyn usein käytettyihin sovelluksiin.

Integrointi Spotify-, Twitch- ja kalenteripalveluihin laajentaa entisestään Nova Launcherin hakuominaisuuksia, jolloin käyttäjät voivat kätevästi etsiä soittolistoja, livelähetyksiä ja kalenterimerkintöjä suoraan käynnistysohjelmasta. Android-harrastajat voivat odottaa kokevansa nämä parannukset ja nauttia henkilökohtaisesta aloitusnäytöstä Nova Launcherin avulla.