Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Vaiheet profiilin siirron poistamiseksi käytöstä Netflix-tililläsi

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vaiheet profiilin siirron Poistamiseksi käytöstä Netflix-tililläsi

Netflix on ottanut käyttöön uuden ominaisuuden nimeltä Profile Transfer, jonka avulla voit siirtää profiilitietosi nykyiseltä tililtäsi uudelle Netflix-tilille. Jos kuitenkin haluat poistaa profiilinsiirtoominaisuuden käytöstä Netflixissä, opastamme sinua tekemään samoin tässä oppaassa. Sillä välin voit myös lukea artikkelimme muiden käyttäjien poistamisesta Netflix-tililtäsi.

Mitä tapahtuu?

Netflix ilmoitti äskettäin, että salasanojen jakaminen kotitaloudesi ulkopuolisille ihmisille tullaan nyt kaupallistamaan. Tämä tarkoittaa, että joudut todennäköisesti maksamaan lisämaksun, jos jaat Netflix-salasanasi muiden profiilien tai ystävien kanssa.

Poista profiilin lähetys käytöstä Netflixissä

Joten jos olet aiemmin käyttänyt profiilin siirtoominaisuutta, voit siirtää tietosi, kuten hakuhistorian, katseluhistorian ja suositukset. uudelle tilille. Jos et jostain syystä kuitenkaan halua jatkaa näiden tietojen käsittelyä tai et halua jakaa tietoja tililtäsi, sinun on poistettava profiilien siirrot Netflixistä. Keskustellaan kuinka se voidaan tehdä.

Poista profiilin jakaminen käytöstä tilin asetuksista

Jos haluat poistaa profiilin siirron käytöstä Netflix-tililtäsi, sinun on noudatettava näitä ohjeita:

1. Kirjaudu sisään sinun Netflix Tili verkkoselaimessa.

2. Klikkaa tilisi Netflixin kotisivulta.

3. Vieritä nyt alas ja napsauta Poista profiilin siirrot käytöstä Mahdollisuus.

4. Napsauta seuraavassa näytössä Poista profiilin siirrot käytöstä vahvistaa.

5. Nyt saat sellaisen Vahvistus että profiilisi siirto on poistettu käytöstä eivätkä käyttäjät voi siirtää profiilejaan uusille tileille.

Vaihda salasanasi

Suojataksesi tilitietojasi entisestään, jos et halua ottaa profiilien siirtojen käytöstä poistamiseen liittyviä ongelmia. Voit helposti vaihtaa tilisi salasanan estääksesi muita käyttäjiä kirjautumasta sisään. Voit vaihtaa Netflix-salasanasi Noudattamalla artikkeliamme.

Poista profiili

Jos olet luonut useita profiileja Netlfixissä, voit yksinkertaisesti poistaa profiilin niin, että se poistetaan pysyvästi tilistäsi, jotta käyttäjät eivät siirtäisi profiilejaan. Voit lukea artikkelimme siitä, kuinka voit estää muita käyttämästä Netflix-tiliäsi.

Yhteenveto: Suojaa Netflix-tilisi profiilia

Tässä lukemassa olemme keskustelleet siitä, miten profiilin siirto voidaan poistaa käytöstä Netflixissä ja estää ketään siirtämästä tietoja Netflix-tililtäsi. Jos pidit tästä oppaasta hyödyllisenä, tykkää ja jaa se ystävillesi. Tutustu muihin hyödyllisiin teknisiin vinkkeihin ja temppuihin, jotka on linkitetty alla, ja pysy kuulolla saadaksesi lisää tällaisia ​​vinkkejä ja temppuja.

Lue myös:

Sisällysluettelo