Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Verkkomarkkinointi vs. tytäryhtiömarkkinointi: mikä on paras vaihtoehto vuodelle 2023?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Verkkomarkkinointi vs. tytäryhtiömarkkinointi: mikä on paras Vaihtoehto vuodelle 2023?

Verkostomarkkinointimallia käyttävät yritykset järjestävät usein myyntihenkilökuntansa tasoihin.

MLM-ohjelmissa MLM-osallistujilla on omat kategoriansa.

Uuden tason “ylälinja” (tai “luoja”) saa palkkion sekä myynnistään että luomansa tason yksilöiden myynnistä (kutsutaan “alalinjaksi”).

Ajan myötä uudesta tasosta voi tulla toinen, mikä lisää sekä keskitason että korkean tason palkkioita.

Tämän seurauksena sekä tuotemyynti että rekrytointi vaikuttavat myyjien palkkoihin. Ihmiset, jotka pääsivät ensimmäiseksi ja ovat huipputasolla, hyötyvät eniten.

Verkkomarkkinoinnin perustana ovat yksittäiset jälleenmyyjät, jotka markkinoivat ja myyvät tuotetta ystävilleen, perheelleen ja muille.

Jälleenmyyjien myymät tuotteet ansaitsevat heille palkkioita. He työskentelevät usein itsenäisinä urakoitsijoina eikä yrityksen työntekijöinä.

Liidien luominen, palkkaaminen sekä rakentaminen ja hallinta ovat tyypillisesti kolme taktiikkaa, joita verkkomarkkinoinnin jakelijat käyttävät menestyäkseen.

Potentiaalisten uusien asiakkaiden ja tuotteesta kiinnostuneiden asiakkaiden löytäminen on prosessi, jota kutsutaan liidien luomiseksi.

Rekrytoinnissa on kyse asiakas- ja liikekumppaniverkostosi laajentamisesta.

Rekrytointisi kouluttaminen, inspiroiminen ja johtaminen tapahtuu rakentamisen ja johtamisen kautta.

Joissakin yrityksissä jakelijat saavat lisäkorvausta uusien jakelijoiden värväämisestä tuotteen markkinoille. He voivat ansaita enemmän rahaa palkkaamalla lisää työntekijöitä.

Tämän seurauksena myyjiä on monia tasoja tai tasoja: ylin, alkutaso (tunnetaan nimellä “ylälinja”), jota seuraa yksi tai useampi taso alempana (“alalinja”).

Tämän tason alalinja koostuisi sitten myyntikumppaneista, jotka jokainen uusi työntekijä voi rekrytoida. Tästä syystä verkostomarkkinointia kutsutaan myös monitasomarkkinoinniksi.

Jotkut MLM-ohjelmat antavat sinun ansaita rahaa jopa viiden tason syvyyteen. Koska he saavat palkkioita kaikilta alemmiltaan, ylimmät tasot hyötyvät eniten. Tämä Tarkoittaa, että uusille työntekijöille voi olla haastavaa ansaita rahaa.