Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Vertailu eri Samsung-matkapuhelinsarjoista S- ja A-F-perheistä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: S- ja A–F-perheiden Samsung-puhelinsarjojen vertailu

Alla esittelemme yksittäiset sarjat ja niiden erot yhdessä.

Samsung on yksi markkinoiden myydyimmistä matkapuhelinmerkeistä ja tarjoaa älypuhelimiaan useissa sarjoissa, mikä voi nopeasti hämmentää ensimmäistä kertaa ostajaa, joka haluaa ostaa tämän merkin matkapuhelimen.

Yleisesti ottaen tärkeimpiä Samsung-puhelimia tarjotaan 5 sarjassa: Galaxy S, ‌Z, ‌A, ‌M ja Note. Samsungin suosituin matkapuhelinsarja on Galaxy S -perhe, mukaan lukien brändin lippulaivat. Note-sarjan puhelimet on myös arvioitu parhaiksi joidenkin ominaisuuksien, kuten älykynän, ansiosta. Korealainen yritys ilmoitti kuitenkin joulukuussa 1400, että se ei enää julkaise Galaxy Note -perheen puhelinta ja lisää kaikki tämän sarjan ominaisuudet Galaxy S22 Ultraan.

Galaxy S- ja Note-sarjojen lisäksi Samsung tarjoaa myös muita matkapuhelimia erilaisilla ominaisuuksilla ja teknisillä ominaisuuksilla. Liity sitten seuraamme, kun tarkastelemme kunkin sarjan nimeä ja niiden eroja.

Voit lukea otsikot tästä artikkelista

Galaxy S -sarja

Samsung Galaxy S -perheen puhelimet ovat Samsungin älypuhelinten lippulaivasarja, ja sanotaan, että tämän perheen nimeäminen on saanut vaikutteita tästä termistä Erittäin taitava. Tällä perheellä on vankka laitteistorakenne ja se käyttää uusia ja kehittyneitä tekniikoita; Kilpaillakseen muiden merkkien kanssa Samsung luottaa jopa Applen iPhone-puhelimiin tässä sarjassa.

Yksi tekijä, joka erottaa Galaxy S:n muista kilpailijoista, on Samsungin yhteistyö siruvalmistajan Qualcommin kanssa käyttääkseen sarjan uusinta prosessoria. Galaxy S -perheen Samsung-puhelimet ovat lähes aina ensimmäisiä puhelimia, jotka toimitetaan kyseisen vuoden lippulaivaprosessorilla; Tämä etu koskee tietysti vain Pohjois-Amerikan ostajia, kansainväliset mallit on yleensä varustettu Exynos-prosessoreilla.

Lippulaivaprosessorien lisäksi Samsung luottaa Galaxy S -sarjaa rakentaessaan tehokkaimpiin näytönohjainprosessoreihin, laadukkaimpiin kameramoduuleihin ja parhaisiin näyttöpaneeleihin.

Viimeisen vuosikymmenen aikana yksi Galaxy S -perheen puhelimista on aina ollut ehdokas vuoden parhaasta älypuhelimesta tai yhdestä myydyimmistä puhelimista. Samsung Galaxy S4 on tähän mennessä myydyin Android-puhelin.

Julkaisi ensimmäisen Galaxy S -sarjan puhelimen vuonna 2010, ja uusimpaan Galaxy S22 -perheen sarjaan kuuluvat S22, S22 Plus ja S22 Ultra. Ultra-versio on suurin, tehokkain ja kallein puhelin.

Kaiken kaikkiaan, jos aiot ostaa yhden parhaista Android-puhelimista ja sinulla ei ole taloudellisia huolia, uusin Galaxy S -perhepuhelin voi olla täydellinen valinta sinulle.

Galaxy S -perheen FE-versio

Samsung Galaxy S20 FE kädessä

Fanien tyydyttämiseksi Samsung tarjoaa Galaxy S -perheen korkean hintaluokan vuoksi näiden lippulaivapuhelimien FE-version (Fan Edition) 20-sarjasta eteenpäin lähes puoleen halvemmalla. Rajoitetuilla ominaisuuksilla ja ominaisuuksilla ja alhaisemmalla hinnalla tämä malli on suunnattu käyttäjille, jotka etsivät sitä taloudellisia vaihtoehtoja Galaxy Ss -lippulaivaperheestä.

Galaxy Note -sarja

Samsung Galaxy Note 20 Ultran takaosa pronssinvärisenä kynällä / Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy Note -sarjan alussa monet pilkkasivat tätä Samsung-perhettä, koska se erosi Galaxy S -sarjasta kooltaan, ominaisuuksiltaan ja muotoilultaan. Nämä puhelimet ovat merkittävämpiä kuin S-sarjan puhelimet ja niillä on isommat näytöt muistiinpanojen tekemiseen, piirtämiseen ja muihin luoviin Tarkoituksiin.

Ajatus suuren älypuhelimen tekemisestä integroidulla laitteella Kynä tuntui minusta typerältä silloin. Siitä huolimatta Samsung nousi tämän tuotesarjan myynnillä myyntilistan kärkeen, ja jonkin ajan kuluttua Galaxy Note -sarjan puhelimista alettiin käyttää termejä kuten Anthology tai Premium-sarja.

Ajan myötä Galaxy S -sarjan ja Galaxy Note -sarjan suunnittelusta tuli hyvin samanlainen. Lopuksi Samsung esitteli Galaxy Unpack 2022 -tapahtumassa S22 Ultran, jossa oli tehokkaiden teknisten ominaisuuksien lisäksi myös oma paikka S Pen -kynille. Lopuksi kolmivuotisen tiekartansa julkistaessa yhtiö ilmoitti keskittyvänsä tästä eteenpäin enemmän taitettaviin puhelimiin ja ilmoitti Note-puhelinperheen tuotannon lopettamisesta.

Hän esitteli Samsungin ensimmäisen Galaxy Note -sarjan vuonna 2011, jossa on kaksi erottuvaa ominaisuutta: 5,3 tuuman näyttö ja tuki S Penille. Näytön koko ja ohjelmistotuki kynän käyttöä varten tekivät tästä puhelinsarjasta suositun puhelimen ammattilaisille, jotka etsivät pienempää tablettia kaikilla puhelimen ominaisuuksilla.

Samsungin rohkeus tarjota näitä kahta ominaisuutta sai muut merkit valmistamaan puhelimia, joissa on suuri näyttö ja kynä. Samsung Note -puhelinperheen lopettamisen myötä Galaxy Note 20 ja Galaxy Note 20 Ultra ovat tämän sarjan viimeisiä puhelimia.

Galaxy Z -sarja

Galaxy Z Fold 3 saranat

Samsung Galaxy Z -sarjan matkapuhelimet ovat Galaxy-perheen ylellisin ja kallein sarja suurilla sisänäytöillä.

Kaikki Samsungin läppäpuhelimet kuuluvat tähän perheeseen, jossa on paljon luovuutta ja innovaatioita, ja ne ovat hämärtäneet älypuhelinten ja tablettien välistä rajaa.

Jos Samsung-perheessä on kirjain Z, se tarkoittaa, että Näyttö on taitettava, ja koska älypuhelinteollisuus on nyt kypsä. Emme näe juurikaan kasvua tällä alueella; Yritysten on luotava kysyntää erilaisille uusille tuotteille. Tältä osin Samsung ilmoitti Galaxy Unpacked 2022 -tapahtuman jälkeen keskittyvänsä enemmän S-sarjan perheeseen ja taittoperheeseen ja jatkavansa samaa strategiaa seuraavat kolme vuotta.

Samsungin tuotteissa on tällä hetkellä kahdenlaisia ​​simpukoita.

Ensimmäinen on ZFold-perhe, joka näyttää tavalliselta puhelimelta ja sitten Voidaan avata molemmilta puolilta kuten kirjanen ja muuttuu tabletin kaltaiseksi laitteeksi. ZFold 3 on sarjan uusin puhelin, ja Samsung on käyttänyt suunnittelussaan erittäin ohutta lasia, joka on 80 % kestävämpi ja joka on jossain määrin hälventänyt kriitikkojen huolta tämän puhelimen edellisestä sukupolvesta. Toinen malli tai Z-Flip Perhe, Taita puolitettu,f ja näytön ylä- ja alareuna menevät päällekkäin. Tämä muotoilu vähentää puhelimen korkeutta puoleen ja helpottaa sen siirtämistä.

Koska taittopuhelinten valmistus on hyvin uutta tekniikkaa, näiden laitteiden kestävyydestä ei tiedetä paljoa. Lisäksi nämä puhelimet ovat kalliita kehittyneiden valmistusprosessiensa ansiosta. Kuitenkin, kuten aiemmin mainittiin, Samsung uskoo, että nämä puhelimet ovat tulevaisuutta; Joten jos haluat pysyä muun maailman mukana tekniikan suhteen hieman pidemmälle, Galaxy Z -perheen puhelimen ostaminen voi olla hyvä valinta.

Galaxy A -sarja

Käyttöliittymänäyttö ja käyttöliittymä Samsung Galaxy A72- ja Galaxy A52 -puhelimissa valmiustilassa

Samsung Galaxy A -sarjan matkapuhelimet ovat tämän merkin keskitason puhelimia, joissa on parhaat ominaisuudet ja kaunein muotoilu S-sarjan lippulaivapuhelimien Note ja Zt jälkeen. Vastatakseen säästävien asiakkaiden tarpeisiin Samsung on esitellyt edullisia Galaxy A -sarjan matkapuhelimia, joissa on alhaisemmat tekniset tiedot ja huonompilaatuinen kameramoduuli lippulaivapuhelimeen verrattuna.

Vuonna 2014 Samsung esitteli ensimmäisen Galaxy A -puhelinsarjan sen innoittamana alfa. Käyttäjät ovat pitäneet tätä perhettä erittäin tervetulleina sen ominaisuuksien vuoksi paljon Ominaisuuksia ja vaihtoehtoja ja kohtuullinen hinta. Se saavutti merkittävää myyntiä Android-puhelinmarkkinoilla; Vuonna 2019 kolmesta matkapuhelimesta A10, A50 ja A20 myytiin 75 miljoonaa kappaletta. Tämä motivoi Samsungia ponnistelemaan enemmän tarjotakseen laadukkaampia puhelimia tässä perheessä. Tämän luurisarjan eri mallit voivat vaihdella sijainnistasi riippuen.

Joissakin Galaxy A -puhelimissa on näytön alla oleva sormenjälkitunnistin. Tämän perheen järeämmät matkapuhelimet tunnistetaan 10:n kerrannaisella, yksinumeroiset numerot edustavat heikompia malleja.

Galaxy M -sarja

Galaxy M30 ja Galaxy M20 / Galaxy M30 ja M20

Samsung esitteli Galaxy M -perheen ja J-sarjan jatkon helmikuussa 2019 M10- ja M20-malleilla. Nimetty sanan mukaan MilleniumNäitä puhelimia myytiin alun perin vain verkossa, ja ne muistuttavat suunnittelultaan ja muotoilultaan läheisesti Galaxy A -perhettä.

Samsung pitää myös erittäin tärkeänä sormenjälkitunnistinta tässä älypuhelinperheessä pitkä akun käyttöikä ja ovat asentaneet näihin laitteisiin tehokkaita akkuja. Kuitenkin, koska alaikäisille on enemmän ominaisuuksia ja ominaisuuksia verrattuna Galaxy A -puhelimiin, ne ovat myynnissä halvemmalla. Esimerkiksi M20 käyttää suurta 5 000 mAh akkua käynnistettäessä; Galaxy A70:ssä ja A50:ssä sen sijaan oli 4 500 mAh ja 4 000 mAh akut.

Yksi Galaxy M -sarjan tehokkaimmista puhelimista, M51 on varustettu 7 000 mAh:n akulla ja kestää yli kaksi päivää yhdellä latauksella. Galaxy M30 on yksi Galaxy M -perheen huippupuhelimista, jossa on 4 Gt RAM-muistia ja 64 Gt tallennustilaa ja jossa on myös 16 megapikselin selfie-kamera pääkameran lisäksi.

Erot Galaxy A- ja Galaxy M -perheiden välillä

Galaxy M32 ja Galaxy E32 kamera

Kahdella sarjalla Galaxy A ja Galaxy M on laadullisia ja määrällisiä eroja, jotka esittelemme alla:

  • Samsung ei kiinnitä paljon huomiota näiden mallien ulkonäköön ja kauneuteen suunniteltaessa ja varustaessaan Galaxy M -sarjan puhelimia isompi ja tehokkaampi paristot; Toisaalta hän sijoittaa enemmän aikaa ja rahaa Galaxy A -sarjan kehittämiseen ja rakentamiseen Kauneus tämä perhe. Galaxy A -sarjan puhelimien runko on valmistettu laadukkaammista muovimateriaaleista ja takana on kauniimpi väri ja muotoilu.
  • Sormenjälkitunnistin on Galaxy A -puhelimien näytöllä. Tämä anturi sijaitsee kuitenkin yleensä Galaxy M -puhelimien vieressä (jos heillä on sellainen).
  • Galaxy A -sarjan puhelimia on tuotu kansainvälisille markkinoille useammin kuin M-sarjan puhelimia, ja useammat mallit tukevat 5G:tä. Tällä hetkellä vain kolme Samsung Galaxy M -sarjan M32-, M42- ja M52-mallia tukevat sitä 5G verkko.
  • Kaikissa Galaxy A -puhelimissa on Samsung Knox, mikä tekee tämän mahdolliseksi lisää suojaa käyttäjätiedot. Samsung Knox antaa käyttäjille mahdollisuuden pitää valokuvansa, videonsa ja henkilökohtaiset sovelluksensa poissa muiden ulottuvilta luomalla piilotetun kansion. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa Galaxy M -sarjan puhelimissa.
  • Galaxy M -perhe on yleensä varustettu tehokkaammalla prosessorilla kuin Galaxy A -sarjan puhelimissa ja siksi parempi valinta pelaamiseen.

Galaxy F -sarja

galaksi-f

Galaxy F -sarjan matkapuhelimet ovat Samsungin uusimpia edullisia matkapuhelimia, jotka ovat saatavilla Intian markkinoille ja tukee vain 4G-verkkoja. Kuten Galaxy M- ja Galaxy A -sarjan puhelimet, tämä sarja on suunniteltu tarjoamaan puhelimia, joissa on hyvä suorituskyky ja keskihinta. Galaxy F -sarjan puhelimet ovat halvempia kuin keskimääräinen hinta 20 000 rupiaa (272 dollaria), ja mikä erottaa tämän sarjan M- ja A-sarjasta, ovat korkealaatuisemmat selfie- ja pääkamerat.

Diplomi

Kun otetaan huomioon kunkin Samsung Galaxy -puhelinsarjan ominaisuudet ja Galaxy Note -tuotelinjan lopettaminen, voidaan päätellä, että Galaxy S -puhelimet sopivat käyttäjille, jotka ovat valmiita tehokkaaseen laitteistoon, prosessointinopeuteen ja vaikuttaviin Kameran linsseihin. laadukkaat ja kustannustehokkaat ohjelmistoominaisuudet. Hyödynnä samalla Note-sarjan puhelimien edut. Galaxy Z -sarjan matkapuhelimet voivat olla houkutteleva vaihtoehto käyttäjille, jotka arvostavat erilaisuutta ja erottuvuutta.

Samaan aikaan M-sarjan puhelimet voivat täyttää Android-puhelimien vähimmäisvaatimukset. Galaxy A -sarjan pitäisi olla paras valinta myös käyttäjille, jotka arvostavat muotoilun kauneutta kohtuullisen hinnan lisäksi, sillä se tarjoaa enemmän valikoimaa.