Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps
Das Dialogfeld „Neu“ in Photoshop.

Video-opetusohjelmat Photoshopin tasoille ja kaikki tärkeät seikat, jotka sinun on tiedettävä!

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Video-opetusohjelmat Photoshopin tasoille ja kaikki tärkeät seikat, jotka sinun on tiedettävä!

Tasot Photoshopissa. Aloitamme luomalla uuden asiakirjan Photoshopissa. Voit tehdä tämän siirtymällä sivun yläreunan valikkopalkin Tiedosto-valikkoon ja valitsemalla Uusi.

Siirry kohtaan Tiedosto > Uusi

Tämä avaa Luo uusi tiedosto -valintaikkunan. Asiakirjamme ei vaadi erityistä kokoa. Syötä leveydeksi 1200 pikseliä ja korkeudeksi 800 pikseliä. Voit asettaa resoluutioksi 72 pikseliä/tuuma. Varmista lopuksi, että taustasisältö on asetettu valkoiseksi, jotta uudessa asiakirjassamme on kaunis valkoinen tausta. Napsauta OK. Uusi värillinen asiakirjasi ilmestyy näytölle

Luo uusi valintaikkuna.

Neliönmuotoinen

Nyt kun uusi asiakirjamme on valmis, piirretään joitain yksinkertaisia ​​muotoja. Piirretään ensin neliö yhdellä Photoshopin tärkeimmistä valintatyökaluista. Valitse näytön vasemmassa reunassa olevan Työkalut-paneelin yläosasta Suorakulmainen valintakehys

Suorakulmainen valintakehys -työkalun valitseminen Photoshopissa. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Valitse Marquee Rectangle Tool.

Jos haluat piirtää neliön suorakulmion avulla, napsauta asiakirjan vasemmalla puolella olevaa pistettä asettaaksesi aloituspisteen. Pidä sitten hiiren painiketta painettuna, pidä Shift-näppäintä painettuna ja pyyhkäise alas vinosti oikealle. Normaalisti Rectangle Marquee -työkalu piirtää valinnan vapaana suorakulmiona, mutta pitämällä Shift-näppäintä painettuna käskemme Photoshopin muuntaa valinnan täysiksi neliöiksi.

Piirtämisen jälkeen vapauta hiiren painike ja sitten Shift-näppäin. On erittäin tärkeää, että vapautat ensin hiiren painikkeen ja sitten Shift-näppäimen, muuten koko neliöstäsi tulee jälleen vapaa suorakulmio.

Piirrä neliövalinta suorakulmion valintatyökalulla.

Nyt kun olemme piirtäneet mallimme, täytetään se värillä. Tätä varten käytämme Photoshopin “Täytä” -komentoa. Siirry sivun yläreunassa olevaan Muokkaa-valikkoon ja valitse Täytä

Täytä-komennon valitseminen Photoshopissa. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Siirry kohtaan Muokkaa > Täytä.

Tämä avaa Täytä-valintaikkunan. Vaihda valintaikkunan yläosassa olevaksi “Käytä” -asetukseksi “Väri”.

Täytä-valintaikkuna Photoshopissa. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Muuta värien käyttöä

Kun väri on valittu, Photoshop avaa värivalitsin ponnahdusikkunan, jotta voimme valita värin, jota haluamme käyttää. Voit valita minkä tahansa värin. Aion valita punaisen sävyn

Värin valitseminen Photoshopin värivalitsimesta. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Valitse mukautettu väri värivalintaruudusta.

Napsauta OK, kun valitset värin värivalitsimesta, ja sulje sitten Täytä-ruutu napsauttamalla OK. Photoshop täyttää tilan valitsemallasi värillä.

Valikoima on täytetty punaisella. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Asiakirja, kun valinta on täytetty punaisella.

Emme enää tarvitse katkoviivaa neliön ympärillä, joten poistamme sen siirtymällä sivun yläreunassa olevaan Valitse-valikkoon ja valitsemalla Poista valinta.

Valitse Valitse-valikosta Poista valinta. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Siirry kohtaan Valitse > Poista valinta.

Piirrä pyöreä muoto

Lisätään nyt dokumenttiin toinen muoto. Olemme jo lisänneet neliön, joten tällä kertaa lisäämme pyöreän muodon. Käytämme tätä varten toista tärkeää Photoshop-valintatyökalua, Elliptical Marquee -työkalua.

Elliptinen valintakehys -työkalu sijaitsee Suorakulmainen valintakehys -työkalun takana Työkalut-paneelissa. Voit valita sen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella suorakulmainen valintakehystyökalu ja valitsemalla sitten avautuvasta valikosta Elliptinen valintakehys.

Valitsemalla Elliptical Marquee -työkalun Työkalut-paneelista. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Valitse elliptinen valintatyökalu.

Piirretään pyöreä muotomme siten, että se menee neliön päälle. Valitse aloituspiste napsauttamalla neliön oikeaa alakulmaa. Vedä se sitten alas aloituspisteestä painamalla hiiren painiketta ja näppäimistön vaihtonäppäintä.

Normaalisti Elliptical Marquee -työkalu piirtää elliptisiä valintoja, mutta Shift-näppäimen pitäminen painettuna vetäessäsi piirtää kokonaisen ympyrän. Alt-näppäimen pitäminen painettuna käskee Photoshopia vetämään muodon ulospäin napsautuksesta.

Piirrä muoto noin neliön kokoiseksi. Kun olet valmis, vapauta Shift- ja Alt-näppäimet ja vapauta sitten hiiren painike.

Piirrä pyöreä valinta Elliptical Marquee Tool -työkalulla.

Kun olet piirtänyt ympyrän, palaa sivun yläreunassa olevaan muokkausvalikkoon ja valitse “Täytä” täyttääksesi valinnan värillä. Täyttö-valintaikkunan yläreunassa oleva Käytä-asetuksena on oltava aiemmin Väri.

Sulje valintaikkuna napsauttamalla OK-painiketta. Photoshop täyttää valinnan samalla värillä, jonka viimeksi valitsit, ja haluamme eri värin pyöreään muotoon. Napsauta siis sanaa “Väri” ja valitse sitten haluamasi väri uudelleen Vaihtoehtojen luettelosta.

Tämä vaihe avaa Photoshopin värivalitsimen uudelleen. Valitse tällä kertaa eri väri. Valitsen oranssin.

Valitse vihreä Photoshopin värivalitsimesta. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Napsauta OK sulkeaksesi Värivalitsin ja napsauta sitten OK uudelleen sulkeaksesi Täytä-valintaikkunan, jossa Photoshop täyttää valinnan väreillä. Voit poistaa katkoviivan, kuten viime kerralla, siirtymällä sivun yläreunassa olevaan Valitse-valikkoon ja valitsemalla Poista valinta. Meillä on nyt kaksi muotoa, neliö ja ympyrä.

Asiakirja, johon on lisätty molemmat muodot.

Molemmat lomakkeet lisätään asiakirjaan.

Ongelma…

Olemme piirtäneet muotomme ja kaikki on hienoa. Mutta nyt kun katson sitä, en ole varma, olenko tyytyväinen mihinkään. Näetkö kuinka oranssi muoto peittää punaisen värin? Voi olla parempi, että punainen muoto on ennen oranssia. Haluan muuttaa niitä. Sen pitäisi olla tarpeeksi helppoa, eikö? Minun täytyy vain ottaa punainen väri ja muuttaa se oranssiksi.

Hetkinen, miten tämä tehdään? … Miten?

Yksinkertainen vastaus on: en voi. Punaisen ja oranssin muotoa ei voi muuttaa, koska oranssi ei ole millään tavalla punainen. Tämä on vain illuusio, ja ne pikselit, jotka alun perin täytettiin punaisiksi neliöön, muuttuivat oransseiksi ympyrää täytettäessä.

Kaikki on liimattu yhteen neliön ja ympyrän ja valkoisen taustan muotoon.

Katsotaanpa Tasot-paneelia nähdäksesi mitä tapahtuu. Tasot-paneelissa näemme asiakirjamme tasot. Photoshop luo automaattisesti oletustason meille. Oletustaustataso on nimetty näin, koska se toimii sommittelutaustanamme.

Jos katsomme tasojen nimien vasemmalle puolelle, näemme pienen kuvan. Tämä pikkukuva on tason esikatselu. Tämä on pieni esikatselu tason sisällöstä. Tässä tapauksessa näemme sekä muodon että valkoisen taustan. Koska emme lisänneet lisätasoja itse, Photoshop sijoitti kaiken tähän mennessä tekemämme oletustaustatasolle

Taustakerros Photoshopin Tasot-paneelissa. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Tasot-paneeli näyttää kaiken taustakerroksen.

Ja se on ongelma. Kaikki, mitä teimme, lisättiin kerrokseen. Jos haluamme muuttaa jotain ja saada koko kokoonpanon yhdelle tasolle, meillä ei ole monia vaihtoehtoja. Meidän on käännettävä liikkeet toisinpäin, muuten voimme tehdä kaiken alusta ja aloittaa alusta. Mikään näistä vaihtoehdoista ei näytä kovin houkuttelevalta. On oltava parempi tapa työskennellä Photoshopissa, tapa, joka antaa meille vapauden ja joustavuuden muuttaa sommitteluamme ilman, että meidän on suoritettava vaiheita tai aloitettava alusta.

Onneksi on! Ratkaisu on käyttää kerroksia. Yritetään uudelleen, mutta tällä kertaa kerroksittain!

Ensin poistamme kaksi lisäämäämme muotoa. Koska kaikki on yhdellä kerroksella, voimme tehdä tämän helposti täyttämällä kerroksen valkoisella.

Siirry sivun yläreunassa olevaan Muokkaa-valikkoon ja valitse Täytä uudelleen. Kun Täytä-valintaikkuna tulee näkyviin, muuta Käytä- ja Väri-asetuksiksi Valkoinen.

Muuta Photoshopin Täyttö-valintaikkunan Käytä-asetukseksi Valkoinen. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Siirry kohtaan Muokkaa > Täytä ja muuta se valkoiseksi.

Napsauta “OK” sulkeaksesi valintaikkunan. Photoshop täyttää asiakirjan valkoisella ja olemme palanneet alkuun

Asiakirja täytetään jälleen valkoisella.

Tämä asiakirja on jälleen täytetty valkoisella.

Tasot-paneeli

Mainitsin juuri, että Tasot-sivulla voimme nähdä asiakirjamme tasot. Tasot-paneeli tarjoaa kuitenkin monia muita toimintoja. Itse asiassa se on vuorojen komentokeskus ja komentokeskus. Jos Photoshopissa on jotain tasoihin liittyvää, se tehdään Tasot-paneelissa. Käytämme Tasot-paneelia uusien tasojen luomiseen, olemassa olevien tasojen poistamiseen, tasojen uudelleennimeämiseen, tasojen siirtämiseen, tasojen vaalenemiseen asiakirjassa sekä kerrosmaskien ja tasotehosteiden lisäämiseen. Tämä lista jatkuu. Ja tämä kaikki tehdään Tasot-paneelin avulla.

Kuten näimme aiemmin, Tasot-paneeli näyttää meille, että meillä on nyt taso asiakirjamme oletuskerroksessa. Tason nimen vasemmalla puolella oleva esikatselupikkukuva näyttää meille, että taustataso on täynnä valkoista

Photoshopin Tasot-paneeli. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Kun lisäsimme ensin kaksi muotoamme dokumenttiin, ne molemmat lisättiin taustatasolle, joten niitä ei voitu siirtää erikseen. Muodot ja valkoinen tausta liimattiin yhteen tasaiseksi kuvaksi. Tätä tapaa työskennellä Photoshopissa, jossa kaikki lisätään yhdelle tasolle, kutsutaan teknisesti “vääriksi”, koska jos sinun täytyy palata takaisin ja tehdä muutoksia, siitä tulee “ongelma” (toinen tekninen termi). ) Tulee.

Katsotaan mitä tapahtuu, jos luomme saman mallin kuin ennenkin, mutta tällä kertaa laitamme kaiken kerroksellemme.

Valkoinen taustamme on tällä hetkellä taustakerroksessa, joten haluamme lisätä sen päälle uuden muodon. Voit lisätä dokumenttiin uuden kerroksen napsauttamalla Tasot-paneelin alareunassa olevaa Uusi kerros -kuvaketta (toinen kuvake oikealta).

Napsauta Photoshopissa Tasot-paneelissa olevaa Uusi kerros -kuvaketta. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Napsauta Uusi kerros -kuvaketta.

Taustakerroksen yläpuolelle ilmestyy uusi kerros. Photoshop nimeää uuden kerroksen automaattisesti “Layer 1”. Jos katsomme tason nimen vasemmalla puolella olevaa esikatselun pikkukuvaa, huomaamme, että se on täynnä shakkitaulukuviota. Shakkitaulukuvio on Photoshopin tapa näyttää läpinäkyvyyttä. Toisin sanoen se kertoo meille, että uusi kerros on tyhjä eikä sillä ole tällä hetkellä mitään

Tasot-paneeliin tulee uusi tyhjä taso nimeltä Taso 1. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Taustakerroksen yläpuolelle ilmestyy uusi tyhjä kerros nimeltä “Layer 1”.

Huomaa, että taso 1 on korostettu sinisellä. Tämä tarkoittaa, että kerros on tällä hetkellä aktiivinen. Kaikki, mitä lisäämme asiakirjaan tässä vaiheessa, lisätään aktiiviseen tasoon (taso 1) eikä taustakerrokseen. Lisätään ensimmäinen lukumme kuten ennenkin. Koska ensimmäinen muotomme oli neliö, meidän piti valita Suorakulmainen valintakehys uudelleen Työkalut-paneelista.

Työkalut-paneeli näyttää meille viimeisen työkalun, jonka valitsimme ryhmästä. “Ryhmällä” tarkoitan kaikkia samaan paikkaan ryhmiteltyjä työkaluja. Koska viimeinen työkalu, jonka valitsimme ryhmästä, oli Elliptical Marquee -työkalu, se näkyy nyt Työkalut-paneelissa. Palataksesi suorakulmainen valintakehys -työkaluun napsauta hiiren kakkospainikkeella elliptistä valintakehystyökalua ja valitse sitten ponnahdusvalikosta Suorakulmainen valintakehystyökalu.

Suorakulmaisen valintatyökalun valitseminen Työkalut-paneelista.

Käytä suorakulmion valintatyökalua ja piirrä edellisen version kaltainen neliö vetämällä ja pitämällä Shift-näppäintä painettuna. Kun olet valmis, vapauta Shift-näppäin ja sitten hiiren painike.

Suorakaiteen muotoisen valinnan piirtäminen tasolle 1. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Siirry sivun yläreunassa olevaan Muokkaa-valikkoon ja valitse Täytä.

Kun Täytä-valintaikkuna avautuu, vaihda Käytä-asetukseksi Väri ja valitse neliön väri värivalitsimesta. Aion valita saman punaisen värin, jonka valitsin viime kerralla. Napsauta OK sulkeaksesi Värivalitsin ja napsauta sitten OK sulkeaksesi Täytä-valintaikkunan.

Photoshop täyttää valinnan haluamallasi värillä. Voit poistaa valintaviivan muodosta siirtymällä näytön yläreunassa olevaan Valitse-valikkoon ja valitsemalla Poista valinta. Nyt olen täyttänyt ensimmäisen lomakkeeni, täynnä punaista, aivan kuten ennenkin

Piirtämisen jälkeen asiakirja on saman neliön muotoinen kuin ennen.

Meillä on neliön muoto valkoista taustaa vasten kuten ennenkin. Mutta nyt Tasot-paneeli kertoo toisenlaisen tarinan. Esikatselun pikkukuvat osoittavat, että taustakerros on edelleen täynnä valkoista, kun taas neliö on nyt täysin erillisen kerroksen (Layer 1) päällä. Tämä tarkoittaa, että valkoinen tausta ja neliön muoto eivät ole enää osa tasaista kuvaa.

Ne näyttävät olevan asiakirjassa, mutta todellisuudessa ne ovat kaksi täysin erillistä elementtiä

Tasot-paneeli näyttää neliön muodon kerroksessa 1.

Lisäämme toisen lukumme. Jälleen haluamme sijoittaa sen tasollemme, mikä tarkoittaa, että meidän on ensin lisättävä asiakirjaan uusi kerros napsauttamalla Uusi kerros -kuvaketta Tasot-paneelin alaosassa.

Toisen uuden kerroksen lisääminen asiakirjaan.

Uusi toinen kerros, Layer 2, ilmestyy kerroksen 1 yläpuolelle. Normaalisti meidän pitäisi nimetä tasomme uudelleen, koska nimet, kuten “Layer 1” ja “Layer 2”, eivät kerro meille mitään kustakin tasosta. Mutta meidän tarkoituksiinmme ne ovat hyviä. Huomaa, että ruutukuvio esikatselun pikkukuvassa osoittaa jälleen, että uusi taso on tällä hetkellä tyhjä.

Taso 2 lisätään Photoshopin Tasot-paneeliin. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Huomaa myös, että kerros 2 on korostettu sinisellä, mikä tarkoittaa, että taso on nyt aktiivinen.

Kaikki, mitä lisäämme asiakirjaan, lisätään tasolle 2. Valitse Työkalut-paneelista Suorakulmainen valintakehys -työkalun takana Elliptinen valintakehys -työkalu ja piirrä ympyrä kuten aiemmin. Varmista, että jotkin muodot menevät päällekkäin. Palaa sitten Muokkaa-valikkoon ja valitse Täytä. Voit avata värivalitsimen valitsemalla uudelleen Käytettävä väri -vaihtoehdon ja valitsemalla muodon värin. Valitsen saman oranssin.

Napsauta OK sulkeaksesi Värivalitsin ja napsauta sitten OK sulkeaksesi Täytä-valintaikkunan. Photoshop täyttää valikoiman väreillä. Valitse Valitse-valikosta Poista valinta poistaaksesi valinnan ääriviivat kuvan ympäriltä. Ja nyt ollaan takaisin alkuun

Molemmat muodot on piirretty uudelleen.

Jos katsomme Tasot-paneelia, huomaamme, että neliön muoto pysyy tasossa 1, kun taas uusi muoto sijoitetaan tasolle 2. (Valkoinen tausta, neliön muotoinen ja pyöreä muoto) Kerrokset ovat nyt erillisiä ja täysin toisistaan ​​riippumattomia

Tasot-paneeli näyttää jokaisen elementin omalla tasollaan.

Jokainen tämän asiakirjan elementti on nyt omalla tasollaan.

Muuta kerrosten järjestystä

Aiemmin, kun kaikki oli yhdellä kerroksella, havaitsimme, että neliön muotoa ei ollut mahdollista siirtää, koska se ei oikeastaan ​​ollut kaksi erillistä muotoa. Ne olivat vain erivärisiä pikselien alueita sekoitettuna valkoisten pikselien alueisiin tasaisessa kuvassa. Mutta tällä kertaa kaiken kerroksemme kanssa meillä on todella kaksi erillistä muotoa, joilla on täysin erilainen tausta. Katsotaanpa, kuinka voimme helposti muuttaa muotojen järjestystä kerroksiemme avulla.

Tällä hetkellä pyöreä muoto näkyy koostumuksessa ennen neliön muotoa, koska pyöreä muotokerros (Layer 2) on korkeampi kuin neliön muotoinen kerros (Layer 1) Tasot-paneelissa. Kuvittele, että Tasot-paneelissa näet tasot ylhäältä alas. Jokainen taso näkyy päällekkäin asiakirjan edessä olevassa Tasot-paneelissa. Jos kahden kerroksen sisällöt menevät päällekkäin, kuten muodomme tekevät, kukin kerros näkyy toisensa alapuolella Tasot-paneelissa, toisen kerroksen takana koostumuksessa.

Tämä tarkoittaa, että jos haluamme muuttaa muotojemme järjestystä siten, että neliö tulee ennen ympyrää, meidän tarvitsee vain siirtää neliön muotoinen kerros (Layer 1) pyöreän muotokerroksen (Layer 2) yläpuolelle. Voit tehdä tämän napsauttamalla tasoa 1,

Pidä sitten hiiren painiketta painettuna ja vedä se kerroksen 2 yläosaan, kunnes näet näkyvän vaakasuuntaisen painikkeen suoraan kerroksen 2 yläpuolella. Päästä nyt irti hiiren telineestä.

Vedä taso 1 kerroksen 2 päälle Tasot-paneelissa.

Taso 1 on siirretty tason 2 yläpuolelle. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Taso 1 näkyy nyt Tasot-paneelissa Tason 2 yläpuolella.

Nyt tason yläpuolella oleva ympyrä on ympyrän muotoinen, niiden järjestys on käänteinen koostumuksessa.

Punainen muoto näkyy nyt vihreän muodon edessä. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Ilman kerroksia ei olisi mahdollista siirtää elementtiä toista vasten tällä tavalla. Tasot pitävät kaiken erillään, jotta voimme muuttaa elementtejä vaikuttamatta koko koostumukseen.

Haluan muuttaa pyöreän muodon niin, että se on taas neliön edessä. Kerroksista huolimatta, ei hätää! Aivan kuten voimme vetää tasoja muiden tasojen päälle, voimme vetää ne myös muiden tasojen alle.

Napsautan neliönmuotoista kerrosta (Layer 1) ja vedän sen pyöreän kerroksen (Layer 2) alle.

Myös tässä korostuspalkki näyttää minulle, mihin taso liikkuu, kun vapautan hiiren painikkeen.

Taso 1 on siirretty tason 2 yläpuolelle. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Taso 1 on siirretty tason 2 yläpuolelle. Kuva © 2016 Photoshop Essentials.com

Ja koostumuksessa näemme jälleen ympyrän muodon neliön edessä

Muodot ovat takaisin alkuperäisessä järjestyksessä.

Siirrä muotoja

Entä jos emme halua muotojen menevän päällekkäin? Ne voivat näyttää paremmalta erikseen. Jälleen, koska ne ovat erillisissä kerroksissa, voimme siirtää niitä helposti.

Jos haluat siirtää tason sisältöä, valitse yläreunan työkalupalkista Siirrä

Siirtotyökalun valitseminen Photoshopissa.

Varmista sitten, että valitset oikean kerroksen Tasot-paneelista. Haluan siirtää ympyrän muodon neliön muodon oikealle puolelle, joten napsautan ympyrän muotoista kerrosta (Layer 2) valitaksesi sen ja aktivoin sen. Tiedän jälleen, että tämä taso on nyt aktiivinen, koska Photoshop korostaa sen sinisenä, kun napsautan sitä

Napsauta kerrosta 2 valitaksesi sen.

Valitse taso 2, napsauta pyöreää muotoa Siirrä-työkalulla ja vedä se neliön oikealle puolelle

Tasot helpottavat elementtien siirtämistä koostumuksessa.

Voimme jopa siirtää molempia muotoja samanaikaisesti. Tätä varten meidän on valittava molemmat muotokerrokset samanaikaisesti. Olen jo valinnut kerroksen 2 Tasot-paneelista. Tason 1 valitsemiseksi minun tarvitsee vain pitää Shift-näppäintä painettuna ja napsauttaa kerrosta 1. Molemmat tasot on nyt korostettu sinisellä, mikä tarkoittaa, että molemmat on valittu

Valitse molemmat tasot samanaikaisesti Tasot-paneelista.

Jos valitsemme molemmat tasot ja piirrämme niistä yhden Siirto-työkalulla, molemmat muodot liikkuvat yhdessä

Siirrä molemmat muodot yhdessä Siirto-työkalun avulla.

Poista kerrokset

Viimeinen kohta, jota tarkastelemme tässä opetusohjelmassa, on tasojen poistaminen. Jos päätämme, että emme tarvitse yhtä lomakkeista, voimme poistaa sen koostumuksesta poistamalla kerroksen. Valitse se napsauttamalla neliön muotoista kerrosta (kerros 1). Tason Poistamiseksi meidän on sitten vain vedettävä se Tasot-paneelin alaosassa olevaan roskakoriin.

Vedä Taso 1 Tasot-paneelin roskakoriin.

Neliön muotoisen kerroksen poistaminen jättää asiakirjaan vain ympyrän muodon (vaikkakin valkoisella taustalla).

Tason poistaminen poistaa sen sisällön asiakirjasta.

Teen saman ympyrän muodon kanssa ja vedän kerroksen roskakoriin

Vedä kerros 2 roskakoriin.

Ja nyt poistamalla muodon molemmat kerrokset, palaamme valkoiselle taustalle

Asiakirja molempien muotokerrosten poistamisen jälkeen.

Molemmat lomakkeet on poistettu. Vain tausta on jäljellä.