Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Vimeo julkistaa kolme tekoälypohjaista videonmuokkaustyökalua

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vimeo julkistaa kolme tekoälypohjaista videonmuokkaustyökalua

Vimeo on julkistanut kolme uutta tekoälypohjaista työkalua, jotka auttavat automatisoimaan videon muokkausprosesseja alustallaan. Uusia työkaluja ovat tekoälykomentosarjageneraattori, teleprompteri ja tekstipohjainen videoeditori. Ominaisuudet ovat Saatavilla heinäkuun 17. päivästä alkaen Vimeon vakiosopimuksessa, joka on yrityksen maksullisten tarjousten toinen taso.

Itse toiminnot ovat yksinkertaisia ​​ja ytimekkäitä. Vaikka se ei ole uusi idea, tekoälykomentosarjageneraattori toimii juuri niin kuin odotit. Se voi luoda täydellisen videokäsikirjoituksen yksinkertaisella kehotuksella, ottaen huomioon käyttäjän syötteen, sävyn ja keston tietystä aiheesta. Tämä lähestymistapa eroaa hieman muista alustoista, erityisesti TikTokista, jonka tekoälykomentosarjageneraattori pyrkii auttamaan yrityksiä luomaan mainoksia sen sijaan, että se olisi vain kaikkien kuluttajien saatavilla.

Vimeon kolmikko AI-käyttöisiä Ominaisuuksia on suunniteltu helpottamaan videoiden luomista.

Seuraavaksi on teleprompteri-ominaisuus. Teleprompterin tavoin Vimeon toteutus tuo alustalle sisäänrakennetun komentosarjanäytön. Tempo ja fonttikoko voidaan säätää yksilöllisesti kaiuttimelle sopivaksi.

Lopuksi yritys julkistaa myös tekstipohjaisen videoeditorin. Tämä editori voi leikata täytesanoja, pitkiä taukoja ja muita haluttuja osia videosta muutamalla napsautuksella, mikä eliminoi pitkän käsityön leikkaamalla leikkeitä (yleensä kalliissa) videonmuokkausohjelmassa. Tavoitteena on säästää aikaa ja yksinkertaistaa editointiprosessia aloittelijoille, sillä jälkituotannon editointi on yleensä videon tuotantoprosessin aikaa vievin osa.

Yrityksen sisäiset tutkimukset osoittavat, että lähes puolet asiakkaista tarvitsee useita otoksia videoiden luomiseen ja 25 % yli viiden otoksen. Työkalut on suunnattu aloitteleville videoiden tekijöille, jotta he voivat saavuttaa tulokset, joiden saavuttamiseen heillä ei ole aikaa, taitoja tai resursseja. Vimeo on jo avannut rekisteröitymiset ennakkokäyttöön. Kuten mainittiin, työkalujen pitäisi olla saatavilla 17. heinäkuuta alkaen osana Vimeon Standard- ja Pro-suunnitelmia.

Uutisissa: Vakoiluohjelmien käyttämät Android-sovellukset kohdistuvat pakistanilaisiin käyttäjiin