Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Virheen korjaaminen: Outlook jumissa käsittelyssä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Virheen korjaaminen: Outlook jumissa käsittelyssä?

Outlook on sähköpostipalvelu, joka on osa Microsoft 365 Office -perhettä. Jokainen, joka ostaa uuden kannettavan Windows-käyttöjärjestelmällä ja ilman aikaisempaa Microsoft-tiliä, saa ilmaisen 365 Office Family Kitin Outlook.com-tilillä. Jos kuitenkin kohtaat virheen, joka saa Outlookin jumittua käsittelyn aikana, voit yrittää ratkaista tämän ongelman joitakin korjauksia.

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miksi Outlook on jumissa käsittelyssä tai ei vastaa ja kuinka korjata tämä ongelma yksinkertaisilla vaiheilla.

Jos Outlook jumittuu sähköpostin käsittelyn tai avaamisen, sulkemisen tai lähettämisen aikana. Olipa toiminto mikä tahansa, et voi avata Outlookia onnistuneesti, kun se roikkuu. Tämä voi johtua kolmansien osapuolien sovellusten esteistä, Outlookin vioittuneista tiedostoista tai siitä, että et ole päivittänyt Microsoft 365 Officea. Jos näin tapahtuu, voit tehdä vianmäärityksen Huolellisesti poistamatta arkaluonteisia sähköposteja useilla ratkaisuilla.

Outlook saattaa olla jumissa käsittelyssä, koska taustalla saattaa olla Outlook.exe-prosessi. Voit yrittää poistaa VPN:n tai muun kolmannen osapuolen sovelluksen käytöstä nähdäksesi Outlookin hinnat paremmin. Jos käsittelyvirhe ei ratkea, voit seurata seuraavassa osassa lueteltuja ohjeita.

Voit seurata alla olevia ohjeita saadaksesi selville, kuinka voit jatkaa Outlook-sähköpostien lähettämistä normaalisti:

Suojaustila

Voit avata Outlook-sähköpostin vikasietotilassa ja sulkea sen tässä tilassa. Käynnistä Outlook uudelleen nähdäksesi, onko ongelma ratkaistu. Voit avata Outlookin vikasietotilassa seuraavasti:

 • Sulje nykyinen Outlook-sovellus. Klikkaa alkaa tai Windows-kuvaketta.
 • Siirry hakupalkkiin ja kirjoita Juosta.
 • Tyyppi Outlook.exe /safe ja napsauta OK.

Sulje Outlook ja käynnistä sovellus uudelleen, kun se ei ole enää vikasietotilassa. Jos kohtaat edelleen ongelmia, jotka aiheuttavat Outlookin jumiutumisen tai käsittelyvirhe jatkuu, voit tarkistaa muut ratkaisut.

Sulje valintaikkunat

Jos pysyvä valintaikkuna jätetään auki, et yleensä voi suorittaa muita tehtäviä ennen kuin se on suljettu. Voit tarkistaa, onko valintaikkuna auki painamalla ALT+TAB-näppäimiä samanaikaisesti. Jatka ALT-näppäimen painamista. Kun painat sarkainta, työpöydälläsi näkyy avoinna olevien ikkunoiden määrä. Jos huomaat valintaikkunan, sulje se ja käynnistä Outlook uudelleen tarkistaaksesi, toimiiko kaikki.

Hidasta

Jos aiot poistaa suuren määrän tiedostoja kerralla tai suorittaa minkä tahansa muun toiminnon suuressa mittakaavassa, se on saattanut aiheuttaa virheen Outlookissa. Yritä antaa Outlookille jonkin aikaa palata normaaliksi itsestään. Se saattaa näyttää jäätyvän käsiteltäessä useita tiedostoja. Voit myös tarkistaa sivun alalaidan tilapalkista edistymisen.

Päivitä Office

Voit aina tarkistaa asetuksistasi, onko Windowsille ja Microsoft Office 365:lle uusi päivitys. Kun asetus on Automaattinen, PC tai Mac lataa päivitykset ja käynnistää laitteen uudelleen. Jos automaattinen päivitysasennus ei ole käytössä, lue ohjeet päivitysten asentamiseen laitteellesi täältä Tässä. Outlook on osa Office 365 -perhettä ja toimii sujuvammin, kun se päivitetään uusilla ominaisuuksilla.

Korjaa Office 365

Voit korjata käsittelyyn, näytön jumiutumiseen tai reagoimattomuuteen liittyvät virheet korjaamalla Microsoft Office 365 -sovelluksen Ohjauspaneelissa. Kaikki laitteellesi asennetut sovellukset voivat korjata itsensä, kun siirryt Ohjauspaneeliin. Joten sulje kaikki Microsoft Office -ohjelmat ja katso Ohjauspaneeli alkaa ja noudata alla annettuja ohjeita:

 • Kun Ohjauspaneeli avautuu, napsauta ohjelmia.
 • Napsauta sitten Ohjelmat ja ominaisuudet.
 • Etsi näkyviin tulevasta luettelosta ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella Microsoft Office.
 • Näet vaihtoehdon Muuttaa otsikossa. Napsauta tätä vaihtoehtoa, jolloin näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko tehdä muutoksia tai poistaa ohjelman. Klikkaa Joo. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: Quick Repair tai Online Repair.

Voit napsauttaa Pikakorjaus. Tämä poistaa kaikki haitalliset tiedostot kaikista Microsoft Office 365 -palveluista ja Outlook-sähköpostisi pitäisi toimia normaalisti. Jos näet edelleen saman käsittelyvirheen, voit seurata muita vaiheita.

Siksi jokainen Microsoft Office on varustettu sellaisella Inboxin korjaustyökalu Tämä voi skannata Outlook-tiedostoja ja etsiä vioittuneita tiedostoja. Outlookissa on kaksi tiedostoa .ost ja .pst, joissa Saapuneet-kansion korjaustyökalu voi skannata, diagnosoida ja korjata löydetyt virheet. Joskus vaurio voi kuitenkin olla liian laaja korjaustyökalun korjaamiseksi.

Luo uusi käyttäjätili

Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei toimi, voit luoda uuden käyttäjätilin. Voit luoda uuden tilin ja lisätä sen Outlook-tiliisi. Jos tietokoneesi on päivitetty uusimpaan Windows-versioon, voit myös luoda uuden ja ilmaisen Outlook-tilin tai lisätä toisen tilin tietokoneellesi, jos sinulla on toinen Outlook-tili:

 • Avata asetukset ja napsauta Tilit.
 • Vieritä alas ja napsauta Sähköpostitilit.
 • Oikeasta yläkulmasta voit napsauttaa Lisää tili.
 • Sinulle esitetään useita vaihtoehtoja, mukaan lukien Google-, Yahoo- tai iCloud-tilin lisääminen. Voit napsauttaa Lisää uusi Outlook-tili. Jatka sitten antamalla tietosi luodaksesi ilmaisen ja uuden Outlook-tilin.

Voit nyt kirjautua sisään Outlookiin uudella tililläsi ja tarkistaa, tapahtuuko käsittely- tai muu virhe. Voit myös ottaa meihin yhteyttä Microsoft Office -tuki saadaksesi lisäapua.