Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Voiko Xiaomi Mi Band 7 mitata kehon lämpötilaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voiko Xiaomi Mi Band 7 mitata kehon lämpötilaa?

Fitness-seurannasta on tulossa yhä suositumpia, kun Xiaomin kaltaiset teknologiajättiläiset julkaisevat käsilaukkuystävällisiä, massamarkkinoiden älykkäitä puettavia laitteita. Xiaomi Smart Band 7, joka tunnetaan myös nimellä Mi Band 7 joillakin alueilla, tuo enemmän Ominaisuuksia kuin koskaan kuntoilijan ranteeseen kohtuullisella budjetilla.

Painostaan ​​huolimatta Mi Band 7 on todellinen katseenvangitsija ja on joissakin ominaisuuksissa yllättävän lähellä joitain huippuluokan kuntoseurantalaitteita (esim. Garmin Vivosmart 5 ja Fitbit Inspire 3). Kohokohtia ovat 1,62 tuuman aina päällä oleva AMOLED-näyttö, 24/7 syke-/SpO2-seuranta, jopa 14 päivän akunkesto ja 5ATM-vesitiiviys.

Ominaisuudet puhuvat puolestaan, ja Mi Band 7 jatkaa Xiaomin perinnettä tarjota ensiluokkaisia ​​kuntorannekkeita lähtötason hinnoilla. Mutta kysymys, johon kaikki haluat tietää vastauksen täällä, on: “Voiko Xiaomi Mi Band 7 mitata kehon lämpötilaa??” Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Voiko Xiaomi Mi Band 7 mitata kehon lämpötilaa?

Kaksi vuotta sitten spekuloitiin kiivaasti, että seuraavan sukupolven Xiaomi Mi Bandin puettavat laitteet pystyisivät mittaamaan kehon lämpötilaa sen jälkeen, kun tiedonlouhinta havaitsi Mi Fit -Sovelluksessa koodirivejä, jotka vaikuttivat tähän ominaisuuteen. Valitettavasti tämä ei koskaan saanut kiinni, eikä Xiaomin uusin kuntoseuranta muuta sitä.

Vaikka Mi Band 7 tarjoaa koko päivän sykemittauksen, veren happisaturaatioseurannan ja unen laatuanalyysin, ei voi mitata kehon tai ihon lämpötilaa. Sama koskee Xiaomi Mi Band 7 Prota, joka on näiden kahden kalliimpi versio.

Kun otetaan huomioon, kuinka vaikeaksi jopa kuntoseurantaliiketoiminnan huippupelaajien on osoittautunut luotettavasti kerätä sisälämpötilatietoja ihon läpi, tämä jää todennäköisesti Xiaomille kaukaiseksi tavoitteeksi.

Saako Mi Band -sarja koskaan lämpötila-anturiominaisuuden?

Kirjoitushetkellä vain harvat markkinoilla olevat älykkäät puettavat laitteet mittaavat kehon/ihon lämpötilaa ja käyttävät tietoja hyvin.

Alan johtavien älykellojen valmistaja Apple on luopunut lämpötilan mittauksesta Apple Watch Series 7:stä, koska algoritmiongelmien korjaaminen ennen julkaisua osoittautui vaikeaksi. Heiltä kesti toinen vuosi ranteen lämpötilan mittaamiseen upouudessa Apple Watch Series 8:ssa ja Ultrassa. Mitä tulee tarkkuuteen, ominaisuus on kuitenkin vielä lapsenkengissään.

Mielenkiintoista on, että Samsungin uusissa Galaxy Watch 5:ssä ja Watch 5 Prossa on ihon lämpötila-anturi, mutta ohjelmisto estää sen. Sen uskotaan olevan joko keskeneräinen työ tai viranomaishyväksyntä, mutta käyttäjillä ei ole vielä tapaa saada ihon lämpötilalukemia älykelloista.

Vaikka Xiaomin markkinaosuus on kasvanut viime aikoina, kuntoseuranta- ja älykelloosastolla on vielä paljon tutkittavaa. Lisäksi ydinlämpötila-analyysi on edelleen ominaisuus, joka on varattu yksinomaan huippuluokan huippuluokan seurantalaitteille.

Ellei teknologiajätti keksi tekniikkaa ja löydä kustannustehokasta tapaa ottaa käyttöön kehon/ihon lämpötilan mittaus puettavissa laitteissaan, seuraavat Mi Band -seurantalaitteiden sukupolvet eivät todennäköisesti tule esille. Kun otetaan huomioon Xiaomin edistymisvauhti, emme kuitenkaan ylläty, jos he lisäävät jonkinlaisen lämpötilan valvonnan älynauhansa Pro-versioihin.

Myös se tosiasia, että Xiaomi Mi Band -laitteita valmistava Huami tarjoaa kehon lämpötilan mittausta uusilla Amazfit GTS- ja GTR-sarjan älykelloillaan, tarkoittaa, että Xiaomi esittelee tämän ominaisuuden pian puettavien laitteidensa kanssa.

Onko Mi Band 7:lle vaihtoehtoa kehon lämpötilan mittaamiseen?

Jos luotat tiukasti Mi Band 7:n hintaluokkaan, vastaus on: Ei – ei ole olemassa merkittäviä vaihtoehtoja, jotka mittaavat kehon tai ihon lämpötilaa. Jos olet kuitenkin valmis käyttämään enemmän rahaa sellaiseen, joka tekee, katso Fitbit Charge 5.

Se ei vain kirjaa muutoksia ihon lämpötilassa, vaan se voi myös käyttää tietoja varoittaakseen yleisten sairauksien, kuten kuumeen, merkeistä. Muita Charge 5:n terveysominaisuuksia ovat EKG-seuranta sydämen rytmin arvioimiseksi, EDA-skannaus stressin hallitsemiseksi, epänormaalin leposykkeen ilmoitukset, sykkeen vaihtelun seuranta jne.

Charge 4-, Inspire 2/3-, Luxe- ja Versa-mallien tapaan Charge käyttää olemassa olevia antureita arvioimaan ihon lämpötilan yön vaihteluita. Siksi tiedot voivat joskus olla epätarkkoja. Jos etsit luotettavuutta, Fitbit Sense ja Sense 2 ovat paras vaihtoehto olettaen, että voit maksaa kaksinkertaisen hinnan kuin Charge 5.

Muista kuitenkin, että Fitbitin puettavat laitteet laskevat vain ihosi lämpötilan vaihtelut joka yö, eivätkä anna käyttäjien tarkistaa ihon lämpötilaa liikkeellä ollessaan. Sama koskee puettavia Garmin-laitteita, jotka arvioivat kehon ydinlämpötilan sykkeen perusteella fyysisen toiminnan aikana.

Tällä hetkellä useimpien älykkäiden puettavien laitteiden kehon lämpötilan mittaustoiminto ei ole verrattavissa ulkoisiin lääkinnällisiin laitteisiin, eikä tietoja ole tarkoitettu käytettäväksi diagnoosissa tai muihin lääketieteellisiin tarkoituksiin.