Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Voitko poistaa YouTube Shortsit käytöstä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voitko poistaa YouTube Shortsit käytöstä?

Nykyään ihmisten on vaikea kiinnittää huomiota pitkiä aikoja. Tämä on odotettu tulos, koska päivittäin luodaan ja julkaistaan ​​suuria määriä tietoa tai sisältöä. Nämä tiedot pakattiin nyt pieniksi kymmenestä sekunnista kymmeneen minuutin pituisiksi videoiksi, niin sanotuiksi rulliksi, Instagramissa, Facebookissa ja shortseina YouTubessa.

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten voit poistaa oikosulkuja käytöstä, jotka saattavat vaikeuttaa keskittymistä.

Jos yritit poistaa Shortsit käytöstä mobiilisovelluksessasi, sinulla on ehkä ollut vaikeuksia löytää sitä YouTuben asetuksista. Samoin et löydä verkkosivustolta mitään tapaa poistaa YouTube Shortsit käytöstä. YouTube-shortseista on vaikea päästä eroon, mutta ei mahdotonta.

Sen sijaan, että noudatat erilaisia ​​protokollia, kuten YouTuben asennuksen poistaminen, voimme auttaa sinua poistamaan YouTube Shortsit käytöstä muutamalla yksinkertaisella ja suoraviivaisella vaiheella. Avaa YouTube-sovellus nykyisellä mobiililaitteellasi:

 • Vieritä aloitussivulla alas löytääksesi vaakasuuntaisen osan, jossa on otsikko Lyhyet housut.
 • Ennen kuin avaat mitään Lyhyet housutnapauta kolmea pystysuoraa pistettä minkä tahansa merkinnän oikeassa yläkulmassa Lyhyet housut Video.
 • Tämä antaa sinulle kolme vaihtoehtoa. Näpäytä Ei kiinnosta. Jatka tämän tekemistä kaikille Lyhyet housut videota avaamatta sitä.

Kymmenen videon jälkeen YouTuben algoritmi alkaa reagoida ja tajuaa, että et halua shortseja näkyvän sivullasi.

Joten jos teet tämän jokaiselle vaakasuuntaisessa segmentissä olevalle videolle, olet lopussa. Yksi videoista on tämän dian viimeinen shortsivideo. YouTube-shortsit katoavat sitten automaattisesti.

Voit sulkea Youtube-sovelluksen ja tyhjentää välimuistin, jos muutos ei näy. Avaa sovellus uudelleen ja tarkista, löydätkö YouTube Shortsit kotisivultasi.

Voit myös päivittää sovelluksesi Play Kaupasta. Voit avata Shortsit milloin tahansa napauttamalla sopivaa vaihtoehtoa mobiililaitteen näytön alareunassa.

Huomaa muutama huomautus, sillä tämä ei ehkä ole mahdollista YouTuben työpöytäversiossa.

Voit yrittää vaihtaa sijaintisi toiseen maahan nähdäksesi, voitko poistaa Shorts-videot käytöstä yleisistä asetuksista. Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole yhtä hedelmällistä kuin edellä kuvattu menetelmä.

 • Avaa sovellus ja napauta profiilikuvaasi näytön oikeassa yläkulmassa.
 • Mene asetukset.
 • Näpäytä Yleisesti Asetukset. Vieritä alas kohtaan Sijainti ja vaihda se mihin tahansa valitsemaasi maahan.

Et välttämättä löydä samoja vaihtoehtoja YouTuben työpöytäsivustolta kuin mobiilisovelluksesta. Keskittymisen helpottamiseksi voit myös siirtyä Yleisiin asetuksiin ja sallia YouTuben muistuttaa sinua pitämään tauon ja muistamaan nukkumaanmenoaikasi.

 • Avaa sovellus ja napauta profiilikuvaasi näytön oikeassa yläkulmassa.
 • Mene asetukset.
 • Näpäytä Yleisesti Asetukset. Ota vaihtokytkimet käyttöön saadaksesi taukoja ja nukkumaanmenoaikamuistutuksia.

Asetuksesi näkyvät automaattisesti tililläsi, joka voidaan avata millä tahansa laitteella.

Jos YouTuben algoritmi ei tallenna Shorts-valintaasi, voit myös noudattaa näitä ohjeita:

Poista päivitykset

Poista YouTube-päivitykset Noudattamalla alla olevia ohjeita. Tämä poistaa kaikki uudet päivitykset, kuten Shortsit, nykyisestä YouTube-sovelluksestasi. Poista YouTube-päivityksesi seuraavasti:

Voitko poistaa YouTube Shortsit käytöstä?Voitko poistaa YouTube Shortsit käytöstä?
 • Avaa puhelimen asetukset.
 • Siirry kohtaan Sovellukset. Etsi YouTube-sovellus ja napauta sitä.
 • Saatat nähdä tämän Poista päivitykset Mahdollisuus. Jos ei, napsauta kolmea pystysuoraa pistettä näytön oikeassa yläkulmassa. Napauta sitten Poista päivitykset Mahdollisuus.

Käytä vanhempaa versiota

Jos taistelet lujasti Shorts-uhkaa vastaan, voit aina ladata vanhemman version YouTubesta. Shortsit julkaistiin vuonna 2021 lyhyempänä versiona videoista. Siksi voit ladata vanhemman version tai alentaa versioita.

Edistynyt versio

Voit myös ladata YouTube Vanced. Tämä on ilmainen sovellus, joka estää mainokset ja poistaa käytöstä monia uusia Ominaisuuksia. Se mahdollistaa myös taustatoiston ja sisällön lataamisen. Löydät Shorts-valinnan lisäasetuksista YouTuben asetuksista.

Sisällysluettelo