Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Voitko yhdistää Instagram-tilin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voitko yhdistää Instagram-tilin?

Instagram on yksi maailman suosituimmista sosiaalisen median alustoista, ja siinä on lukuisia Ominaisuuksia, jotka tekevät käyttäjiensä elämästä kiinnostavampaa. Alusta ei kuitenkaan ole täydellinen, ja siellä on edelleen se outo ominaisuus, jonka me kaikki toivomme saavamme silloin tällöin.

Tässä artikkelissa puhumme siitä, voitko yhdistää useita Instagram-tilejä ja mitä vaihtoehtoja on olemassa.

Lue myös: Kuinka korjata puuttuva tai virheellinen Instagram CSRF -tunnus?

Lyhyt vastaus on: Ei, et voi tällä hetkellä yhdistää Instagram-tilejä.

Useimmat Instagram-käyttäjät tietävät, että alustalla on kahta päätyyppiä – julkisia ja yksityisiä. Julkiset tilit voidaan jakaa edelleen yritys- tai julkkistileihin, joissa on kevennetyt tietosuoja-asetukset, jotta ne näkyvät suuremmalle yleisölle ja lisäävät kattavuuttaan.

Henkilökohtaiset tilit ovat täysin päinvastaisia. Yksityisellä tilillä käyttäjällä on täysi määräysvalta siihen, kuka näkee hänen sisältönsä ja miten. Tämä tarkoittaa, että jokaisella tilillä on erilaiset tietosuoja-asetukset käyttäjän mieltymysten mukaan. Tämä on suuri vaiva, jos haluat yhdistää tilejä.

Käyttäjillä voi olla Instagramissa useita tilejä, joista jokaisella on omat erilaiset tietosuoja- ja näkyvyysasetukset. Yhdistyminen ei kuitenkaan ole tällä hetkellä vaihtoehto.

Koska Instagram itse ei salli tällaisia ​​toimia, sinulla on vaikeuksia löytää kolmannen osapuolen työkaluja, jotka väittävät yhdistävänsä useita Instagram-tilejä, ja vaikka yhdistäisitkin, kyseessä on todennäköisesti huijaus.

Jos sinulla on liikaa Instagram-tilejä ja sinulla on vaikeuksia hallita niitä, on parasta nimetä joku muu tilisi ylläpitäjäksi tai valvojaksi. Sekä Instagram että Facebook tarjoavat tämän toiminnon, mikä helpottaa sisällön hallintaa useilla sivuilla tai profiileilla.

Lue myös: Kuinka monta ihmistä voit seurata Instagramissa?