Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Vuoden 2023 9 parasta lasertulostinta

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 parasta lasertulostinta vuonna 2023

Vuoden 2023 9 parasta lasertulostinta

Sillä ei ole väliä, haluatko julkaista juuri kirjoittamasi romaanin vai haluatko tehdä toimistosi hallintotyötä. Joka tapauksessa näihin tehtäviin tarvitaan laadukas tulostin. Nopeutensa ja luotettavuutensa ansiosta tämä laite on yksi tyypillisistä kotitalous- ja toimistolaitteista ja sitä käytetään monenlaisiin tehtäviin.

Tässä artikkelissa esitellään yhdeksän parasta ja halvinta monitoimilasertulostinta sekä niiden Ominaisuuksia ja ominaisuuksia.

Tulostimien tyypit

Tulostimet voidaan luokitella tulostustekniikan, toimintojen lukumäärän, lisätoimintojen ja paperikoon mukaan. Neljä yleistä tulostintyyppiä ovat:

Mustesuihkutulostin: Tämä tulostin tulostaa tekstiä ja kuvia ruiskuttamalla mustetta paperille. Sen etuja ovat alhaiset hinnat, laadukas valokuva- ja kuvatulostus, mahdollisuus tulostaa erilaisia ​​fontteja ja tulostaa värinä. Haittoja ovat alhainen nopeus, korkeat ylläpitokustannukset ja musteen kuivuminen, kun sitä ei käytetä.

Lasertulostin: Tämä tulostin siirtää tekstiä ja laserpaperia käyttämällä lasersäteilyä ja värijauhetta. Sen etuja ovat suuri nopeus, korkealaatuinen tekstitulostus, alhaiset ylläpitokustannukset ja luotettava suorituskyky. Haittoja ovat korkea hinta, alhainen valokuvien ja kuvien tulostuslaatu, ainutlaatuinen periaate ainutlaatuisilla papereilla ja kyky tulostaa värillisenä.

Monitoimitulostin: Tulostuksen lisäksi tässä tulostimessa on muita toimintoja, kuten skannaus, kopiointi ja faksaus. Edut sisältävät tilan-, kustannus- ja ajansäästön, pääsyn useisiin tehtäviin yhdellä laitteella sekä soveltuvuuden koti- ja toimistosovelluksiin. Haittoja ovat kaiken toiminnallisuuden menetys osan rikkoutuessa, asiantuntemuksen puute kaikissa toiminnoissa ja siirrettävyyden puute.

3D-tulostin: Tämäntyyppinen tulostin luo 3D-muodon 2D-suunnittelusta käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja, kuten muovia, metallia, keramiikkaa jne. Sen etuja ovat korkea luovuus, räätälöity tuotanto, teolliset ja ammattikäyttöiset sovellukset sekä soveltuvuus projektisuunnitelmiin. Sen haittoja ovat korkea hinta, sovelluksen vaikeus, teknisen ja laadullisen tiedon tarve jne.

1- Canon imageCLASS MF264dw langaton ja monitoiminen mustavalkolasertulostin

Canon imageCLASS yksivärisen lasertulostimen avulla voit tulostaa tietosi langattomasti ja muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon missä tahansa. Tämän koneen väriaineen alhainen sulamispiste säästää myös energiaa.

Tämä monitoiminen lasertulostin voi tulostaa, skannata ja kopioida asiakirjojasi, ja sen suojausasetukset ja lyhytaikainen muisti tallentavat myös tietosi. Tällä laitteella tallennetut painetut tekstit ovat näkyvissä. Tällä lasertulostimella voit tulostaa 30 sivua minuutissa mustavalkoisena. Muita tämän tulostimen ominaisuuksia ovat suuri paperikapasiteetti, erinomainen laatu ja nopeus sekä kosketusnäyttö.

2- Canon imageCLASS LBP122dw mustavalkoinen langaton lasertulostin

Kotikäyttöön ja pieniin toimistoihin suunnitellun Canon imageCLASS LBP122dw -tulostimen prioriteetti on tuottavuus ja helppokäyttöisyys. Vaikka tämä tulostin on pienikokoinen eikä vie paljon tilaa, se tarjoaa nopean suorituskyvyn. Tämän tulostimen mustavalkoisen LCD-näytön avulla voit käyttää valikkoa ja tehdä tarvittavia muutoksia laitteen asetuksiin tulostusprosessin mukauttamiseksi.

Canonin korkealaatuisella alkuperäisellä 071-väriaineella ja valinnaisella 071-H-väriaineella voit tulostaa 30 sivua minuutissa. Lisäksi LBP122dw-tulostimen paperikapasiteetti on jopa 150 paperia ja käytettävissä on myös langaton yhteys. Asenna ohjelmia, kuten Mopria Print Service, Apple AirPrinttai Canon PRINT Business2 puhelimessasi ja muodosta pariliitoksen muodostaminen tulostimen kanssa Wi-Fi-verkkoon, jotta voit tulostaa haluamasi asiakirjat.

3- HP LaserJet Pro 3001dwe langaton mustavalkoinen lasertulostin

Laser

Tämä älykäs langaton tulostin on yksi HP:n parhaista tuotteista, ja sen avulla voit tehdä työsi tehokkaammin ja nopeammin. Voit tulostaa asentamalla HP Smart -sovelluksen iOS- tai Android-puhelimeesi ja muodostamalla yhteyden Wi-Fi-verkkoon. 250 arkin paperikapasiteetti, 35 arkin minuutissa tulostus, edistynyt suojaus ja Automaattinen valvonta sekä mahdollisuus lukita tulostin ovat muita tämän älytulostimen ominaisuuksia.

4- Canon imageCLASS MF273dw langaton ja monitoiminen mustavalkolasertulostin

Laser

MF273dw-tulostin on helppo asentaa, ja kun se on asennettu, voit tulostaa mitä tahansa minkä tahansa kokoiselle paperille, jopa kirjekuorille. Tällä monitoimitulostimella voit kopioida, skannata ja tulostaa. Tulostimen mukautettava näyttö tarjoaa myös erinomaisen visuaalisen käyttökokemuksen. Lisäksi tämän tulostimen Canon Original Toner 071 / 071 H on korkea laatu ja kapasiteetti, ja se tulostaa asiakirjasi erittäin nopeasti, värikkäästi ja korkealla resoluutiolla. Tämä tulostin voi tulostaa 30 arkkia minuutissa.

MF273dw:n paperikapasiteetti on 150 arkkia, ja siinä on myös langaton yhteys. Voit käyttää sitä tulostamiseen missä tahansa asentamalla puhelimeesi ohjelmia, kuten Canon PRINT Business App3.

5- Canon imageCLASS MF3010VP yksivärinen, langallinen ja monitoimilasertulostin

Laser

Tämä korkealaatuinen langallinen tulostin on suunniteltu koti- ja toimistokäyttöön, ja sen ominaisuudet ja ominaisuudet maksimoivat tuottavuuden ja käyttömukavuuden. 150 arkin paperikapasiteetin ja mustavalkotulostuksen ansiosta MF3010VP on yksi parhaista vaihtoehdoista työskentelyyn kotona ja toimistossa.

6- Canon imageCLASS MF262dw II mustavalkoinen lasertulostin, langaton ja monitoiminen

Jos toimistosi on pieni ja etsit tulostinta, joka ei vie paljon tilaa, suosittelemme Canon MF262dw II. Helppokäyttöinen, suuri väriaine- ja paperikapasiteetti sekä parempi tuottavuus ovat ominaisia ​​tälle tulostinmallille. Lisäksi tässä tulostimessa on langaton yhteys, kyky tulostaa 30 arkkia minuutissa, kyky skannata, kopioida ja tulostaa, kaksoistulostus, virransäästötila ja 5-rivinen mustavalkoinen LCD-näyttö asetusten avaamista varten.

7- Langaton mustavalkoinen lasertulostin malli HL-L2305W, Brother-yhtiön tuote

Suurella tulostusnopeudellaan tämä lasertulostin tulostaa 24 sivua minuutissa, mikä varmistaa korkealaatuisen tulosteen. HL-L2305W on kestävä, hyvin rakennettu ja luotettava tulostin, joka sopii kotikäyttöön, pieniin toimistoihin ja opiskelijoille. Tämän tulostimen kompaktin luonteen vuoksi se ei vaadi paljon tilaa. Voit työskennellä tämän tulostimen kanssa sekä langattomasti että yhdysvaltalaisen kaapelin kautta.

Yksi HL-L2305W mustavalkolasertulostimen erinomaisista ominaisuuksista on sen kasettien korkea hyötysuhde, joka minimoi kasetin vaihtokustannukset. Tämän tulostimen paperilokeroon mahtuu jopa 250 arkkia. Näin paperin täyttämiseen kuluu vähemmän aikaa.

8- Yksivärinen, langaton ja monitoimilasertulostin Canon imageCLASS D570

Tällä monitoimilasertulostimella voit kopioida, skannata ja tulostaa nopeasti. Tämän tulostimen langaton yhteys, 250 arkin kapasiteetti ja 28 sivua minuutissa tulostusnopeus antavat sinulle kaiken, mitä haluat mustavalkotulostimelta.

9- Yksivärinen ja monitoiminen Canon imageCLASS MF236n lasertulostin

Tulosta asiakirjasi nopeasti ja helposti tällä monipuolisella tulostimella, jonka tulostusnopeus on 24 sivua minuutissa. Voit tehdä tarvittavat asetukset tulostimen LCD-näytön avulla. Tulostimen paperilokeroon mahtuu jopa 250 sivua, mikä säästää aikaa.

10 – Canon imageCLASS LBP6230DW mustavalkoinen langaton lasertulostin

Tällä Wi-Fi-yhteydellä varustetulla mustavalkotulostimella voit työskennellä tulostimen kanssa puhelimen tai tabletin kautta. Canon LBP6230DW -tulostimen tulostusnopeus on jopa 16 sivua minuutissa. Mahdollisuus tulostaa molemmille puolille säästää myös paperia. Jotta voit käyttää tätä tulostustoimintoa, sinun on asennettava Canon Mobile Printing -sovellus iOS- tai Android-laitteeseesi.

Sisällysluettelo