Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Vuonna 2023 tuhansia tokeneita tuhottiin kryptovaluuttamarkkinoilla

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vuonna 2022 tuhansia tokeneita tuhottiin kryptovaluuttamarkkinoilla

Se oli markkinat. Monien kryptoprojektien toiminnan lopettaminen aiheutti kryptovaluuttojen määrän putoamisen 9 310:een vuoden 2021 10 397:stä.

Digitaalisten valuuttojen maailmassa on monia Ethereumiin ja Bitcoiniin perustuvia projekteja; Mutta kaikki eivät ole huomion ja investoinnin arvoisia.

Vuosi 2022 on ollut kiireinen vuosi kryptovaluuttamarkkinoilla. Nämä markkinat ovat järkyttyneet FTX:n, yhden maailman suosituimman hajautetun kryptovaluuttapörssin, romahtamisen ja maailmantalouden epävarmuuden vuoksi. Pelon, epäluottamuksen ja epäilyksen vuoksi tällä alalla on saavutettu enemmän kuin odotettiin.

Nämä olosuhteet saivat kryptovaluuttamarkkinoiden kokonaisarvon putoamaan huikeat 72 % marraskuun 2021 3 biljoonasta dollarista 850 miljardiin dollariin kirjoitushetkellä.

Asianmukaisesti TomsHardwareVaihdettavat tokenit kasvoivat marraskuusta 2021 tammikuuhun 2022. Härkämarkkinat lisäsivät monien pienten ja suurten sijoittajien luottamusta kryptovaluutta-avaruuteen. Ei ole yllättävää, että rahakkeiden arvon saavuttaessa historiallisen korkeimman tason, näemme uusia projekteja tässä tilassa.

Tokenien määrän lasku johtuu ensisijaisesti useista syistä: joko kyseinen projekti ei selvinnyt kryptotalvesta tai se johtui käyttäjien ja instituutioiden investointivolyymien merkittävästä laskusta. On syytä huomata, että on toinenkin syy, joka on joidenkin hankkeiden petos.

CoinGecko, joka käyttää eri analyysimenetelmää kuin CoinMarketCap, on esittänyt kiehtovan kuvan kryptovaluuttamarkkinoista. Lähde arvioi, että vuonna 2021 lanseeratuista 8 000 tokenista vain noin 59 % on aktiivisia.

Krypto-harrastajat vertaavat nopeasti kryptovaluuttasyklejä muihin vaikutusvaltaisiin teknologioihin, kuten dot-com-kuplan tapahtumiin. Valitettavasti voitonhimo johti siihen aikaan petoksiin ja taloudellisiin räjähdyksiin.

Dot-com-kuplan ehdot ovat täsmälleen samat kuin kryptovaluutta-avaruudessa. Päinvastoin, Markkinoiden noustessa toimintansa aloittavat kaikenlaiset petolliset yritykset, joiden ainoa tavoite on tuottaa voittoa.

Totta on kuitenkin myös päinvastoin: karhumarkkinoilla ihmiset ovat vähemmän motivoituneita investoimaan ja siksi petollisten projektien onnistumismahdollisuudet ovat huomattavasti pienemmät.