Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

WhatsApp kärsii maailmanlaajuisesta kahden tunnin katkoksesta

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: WhatsApp kärsii maailmanlaajuisesta kahden tunnin katkoksesta

WhatsApp kärsi ensimmäisen suuren käyttökatkostaan ​​yli vuoteen. Palvelu kaatui noin kello 3.00 itäistä aikaa, kun Sovelluksen käyttäjät jäivät “yhteysviestiin” ja WhatsApp Web -käyttäjät näkivät sen sijaan Internet-yhteysviestin.

Palvelu alkoi toimia normaalisti noin klo 23.10 ET. Vaikka sähkökatkos näyttää olevan täysin ratkaistu tätä kirjoitettaessa, kuten Meta itse vahvistaa, Alasilmaisin Huipussaan ilmoituksia tehtiin enintään 70 047. Katkos ei myöskään vaikuta mihinkään paikalliseen alueeseen, koska se vaikuttaa käyttäjiin kaikkialla maailmassa.

Yhtiö ei ole paljastanut syytä katkokseen tällä hetkellä, mutta ottaen huomioon, että muut Metan omistamat verkot toimivat hyvin, näyttää siltä, ​​​​että jotain meni pieleen itse WhatsAppissa. Alustan viimeinen suuri katkos tapahtui viime vuonna osana massiivista katkosta, joka vaikutti myös Instagramiin, Messengeriin, Oculukseen ja Facebookiin, johtuen verkon yhden reitittimen konfiguraatiomuutoksesta.

WhatsApp-katkokset ovat suhteellisen harvinaisia, etenkin Verrattuna muihin meta-omistukseen, kuten Instagramiin, Facebookiin ja Messengeriin. Ottaen huomioon, että WhatsAppilla on maailmanlaajuisesti yli kaksi miljardia ihmistä kaikilta elämänaloilta, aina valtion virkamiehistä eri alojen toimistotyöntekijöihin, katkoksilla voi olla vakava vaikutus viestintään.

Katkosten ajoitus vaikuttaa myös valitettavalta WhatsAppille, koska se tapahtuu Diwalin, juhlakauden ympärillä Intiassa, alustan ylivoimaisesti suurimmalla markkina-alueella. Katkos vaikutti jopa Metan osakkeen hintoihin, jotka laskivat 0,7 % 128,85 dollariin ennen myyntiä katkon jälkeen.

Uutisissa: Googlelle on määrätty 162 miljoonan dollarin sakko osana Intiassa tehtyä kartellitutkimusta