Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

WhatsApp mahdollistaa tilin vaihtamisen Androidille

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: WhatsApp sallii tilin vaihtamisen Androidille

Optimoidakseen WhatsApp-kokemuksen niille, joilla on useampi kuin yksi WhatsApp-tili, Meta on ilmoittanut, että Android-käyttäjät voivat vaihtaa eri WhatsApp-tilien välillä yhdellä laitteella.

Tämä ominaisuus poistaa useiden tilien hallinnasta aiheutuvat haitat ja vähentää tarvetta jongleerata laitteiden välillä tai jatkuvasti kirjautua sisään ja ulos eri tileistä. Mark Zuckerberg ilmoitti ominaisuudesta Facebookissa.

Tulevan ominaisuuden odotetaan julkaistavan tulevina viikkoina, ja sen avulla käyttäjät voivat helpommin hallita keskusteluja eri tileillä. Tämä innovaatio hyödyttää esimerkiksi ihmisiä, jotka ylläpitävät yhtä WhatsApp-tiliä ammattikäyttöön ja toista henkilökohtaiseen viestintään.

On tärkeää huomata, että vaikka tämä ominaisuus yksinkertaistaa käyttökokemusta, toisen WhatsApp-tilin luominen vaatii silti yksilöllisen puhelinnumeron ja SIM-kortin tai Multi-SIM- tai eSIM-tekniikan kanssa yhteensopivan laitteen. Toisen tilin ensimmäinen vahvistusprosessi edellyttää toisen laitteen tai SIM-kortin käyttöä kertaluonteisen salasanan vastaanottamiseksi tekstiviestillä. raportoitu Reuna.

Lähde: Mark Zuckerberg Facebookissa

Kuitenkin, kun vahvistus on valmis, käyttäjät voivat käyttää molempia tilejä yhdestä laitteesta, jolloin ei tarvitse vaihtaa Jatkuvasti.

WhatsApp julkaisi monilaiteominaisuuden beta-version vuonna 2021, jolloin käyttäjät voivat käyttää WhatsAppia neljässä muussa ei-mobiililaitteessa nykyistä puhelinta lukuun ottamatta.

Huhtikuussa 2023 Meta lisäsi ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää samaa tiliä useissa matkapuhelimissa yhdistämällä laitteet.

Meta on jatkuvasti parantanut WhatsAppia vuosia. WhatsApp esitteli puhelujen mykistyksen kesäkuussa estääkseen roskapostipuhelut Intiassa, joka on sen suurin käyttäjäkunta. Samassa kuussa WhatsApp julkaisi Channels-lähetystoiminnon.

Toukokuussa 2023 WhatsApp antoi käyttäjien muokata lähetettyjä viestejä ja otti käyttöön chat-lukitusominaisuuden, joka suojaa keskustelut salasanalla.

Google Play Protect voi nyt skannata sivulle ladattuja Sovelluksia