Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

WhatsApp ottaa käyttöön useiden tilien kirjautumisen yhdellä laitteella

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: WhatsApp esittelee useiden tilien Kirjautumisen yhdellä laitteella

WhatsApp on ottanut käyttöön uuden ominaisuuden, jonka avulla voit käyttää useita tilejä yhdellä laitteella. Tällä hetkellä tämä ominaisuus on rajoitettu vain Android-alustalle.

Sama ominaisuus on ollut saatavilla Telegramissa pitkään. Usean tilin ominaisuus oli saatavilla WhatsApp-beetaversiossa, mutta se lisätään nyt pikaviestisovelluksen vakaaseen versioon.

Tämä WhatsAppin uusi ominaisuus poistaa tarpeen käyttää useita älypuhelimia useamman kuin yhden WhatsApp-tilin käyttämiseen.

Kuinka voin käyttää useita tilejä samassa Android-puhelimessa?

Jotta voit käyttää useita WhatsApp-tilejä, tarvitset kaksi numeroa ja puhelimen, joka tukee kahta numeroa. Molempia numeroita ei tarvitse olla samassa puhelimessa, johon haluat määrittää useita tilejä.

Voit silti aktivoida useita WhatsApp-tilejä, vaikka SIM-korttisi olisi eri puhelimessa. WhatsApp kysyy turva-PIN-koodia. Varmista siis, että toinen numerosi on ulottuvillasi.

Kun olet ratkaissut numeroongelman, napsauta WhatsApp-asetukset ja napsauta sitten “Lisää tili” ja seuraa sitten näytön ohjeita.

Tällä hetkellä tämä ominaisuus ei ole käytettävissä joissakin Android-puhelimissa, mutta WhatsApp on jo julkaissut sen, joten näet tämän ominaisuuden Puhelimessasi alle viikon kuluttua.