Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Windows 11:n mustan näytön ongelmien korjaaminen

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Windows 11:n mustan näytön ongelmien korjaaminen

Windows 11:n mustan näytön ongelmien korjaaminen

Useat Windows-käyttäjät ovat asentaneet Windows 11 Insider Buildin tietokoneeseensa. Ja nyt he kohtaavat erilaisia ​​​​ongelmia, kuten kaatumisen, järjestelmän virheellisen toiminnan, BSOD:n (musta näyttö, kuolema) jne. Tässä artikkelissa esitellään parhaat menetelmät Windows 11:n mustan näytön korjaamiseen (virheitä ilmaantuu, BSOD (Blue Screen of Death) -virheet ovat olleet painajainen Windows-käyttäjille menneisyydestä nykypäivään.

Microsoft näki nämä virheet ensimmäisen kerran Windows 3.0:ssa ja jatkui Windows 10:ssä, mikä tarkoittaa, että sinisen näytön virheet ovat olleet olemassa yli vuosikymmenen ajan. Vuosien varrella BSOD-virheet ovat muuttuneet tavalla tai toisella, mutta niitä esiintyy edelleen (laajalla virhetarkistuksella tai ilman) ja ne muodostavat uhan Windows-käyttäjille.

Nyt Microsoft muuttaa suositun Blue Screen of Deathin (BSOD) mustaksi Windows 11:ssä. Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja Black Screen of Death -näytön korjaamisesta Windows 11:ssä.

Ennen kuin jatkat artikkelin käsittelyä, jos sinun on ostettava virtuaalipalvelin, käy Ded9.com-sivustolla ja tutustu mahtaviin hintoihin.

Blue Screen of Death on nyt musta Windows 11:ssä

Windows 11:ssä Microsoft muuttaa BSOD-näytön sinisestä mustaksi. Ohjelmistojätti aloitti suunnittelumuutosten testaamisen uudessa käyttöjärjestelmässä jo kesäkuussa 2021.

Windows 11:n esikatseluversio sisältää kuitenkin toistaiseksi vihreän BSOD-virheen. Vihreää on käytetty Windows Insider -versioissa vuodesta 2016 lähtien.

Useat Reddit-käyttäjät ilmoittivat, että Windows 10 Insider -versiossa oli vihreä kuolemanruutu ja jopa punainen kuolemanäyttö laitteisto-ongelmien vuoksi. Windows 10 -järjestelmän kaatuminen sinisellä näytöllä johtuu kuitenkin ensisijaisesti Windowsin historiasta, rekisteritiedostosta, muista asioista ja RAM-virheestä. Joillakin tavoilla jotkut käyttäjät pitävät sinisen näytön tutusta jonkin verran rauhoittavana.

Tämän sanotaan myös olevan ensimmäinen merkittävä muutos BSOD:iin sen jälkeen, kun surulliset kasvot lisättiin näytölle Windows 8:ssa, 2012 ja QR-koodit vuoteen 2016 asti:

Viime aikoina olemme törmänneet useisiin Windows 11 BSoD -virheisiin liittyviin kyselyihin. Useat käyttäjät, jotka ovat asentaneet tämän uuden käyttöjärjestelmän tietokoneeseensa, kohtaavat virheitä, jotka johtuvat Intel-ohjaimen ja MSI (Microsoft Installer) -yhteensopivuusongelmista.

Tämä virhe vaikuttaa sovelluksen päivittämiseen tai korjaamiseen. Microsoft vahvistaa, että Windows 11:ssä on yhteensopivuusongelmia tiettyjen Intel Smart Sound Technologyn (Intel SST) versioiden (10.29.0.5152 ja aikaisemmat tai 10.30.0.5152) kanssa.

Intel ja Microsoft työskentelevät uuden Windows-yhteensopivien ajurien versioiden parissa. Virallista ratkaisua ei kuitenkaan ole esitetty. Joten kuinka korjaat BSoD-virheen? ei huolia! Olemme listanneet joitain testattuja ja helppoja tapoja korjata BSoD-virheet Windows 11:ssä sekä yleisiä syitä.

Syitä Black Screen of Death -virheeseen Windows 11:ssä

Ennen kuin sukeltaamme korjaukseen, meidän on tiedettävä, mikä aiheuttaa BSOD:n.

Jotkut korjaukset eivät välttämättä anna sinulle BSOD-virheitä, mutta voit googlettaa ja selvittää, miksi ongelma ilmenee järjestelmässäsi.

Tämän virheen syytä ei ehkä ole helppoa määrittää. Koska syitä voi olla useita, kuten laitteistovika, ajuriongelmat, ohjelmistojen tai ohjelmien yhteensopimattomuus, vioittuneet järjestelmätiedostot jne. Siksi olemme löytäneet ratkaisuja ja harkitsevat kaikkia mahdollisia syitä. Aloitetaanpa!

Varoitus: Jotkut käsitellyistä menetelmistä voivat johtaa tietojen menetykseen. Joten jos et pysty varmuuskopioimaan järjestelmätietojasi, käytä luotettavaa tietojen palautusohjelmistoa tietojen palauttamiseen BSOD:n vaikutuksesta Windows-järjestelmästä.

Jos voit, käynnistä tietokoneesi vikasietotilassa, jotta voit olla turvallisella puolella ja välttää Black Screen of Death -virheen vianmäärityksessä mahdollisesti ilmeneviä ongelmia.

Käynnistä Windows 11 turvallisesti. Käynnistä tietokone uudelleen ja käynnistä se uudelleen, kun Windows-logo tulee näyttöön.

 • Toista tämä prosessi kahdesti. Järjestelmäsi käynnistää sitten korjausympäristön.
 • Napsauta sieltä Lisäasetukset > Vianmääritys > Lisäasetukset > Käynnistysasetukset. Klikkaa.

Napsauta sitten Restartstem ja paina F4 ottaaksesi SAF käyttöön järjestelmätilan uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Nyt kun olet vikasietotilassa, voit korjata BSOD-virheen seuraamalla alla olevia menetelmiä.

Tapa 1: Suorita Windowsin muistin diagnostiikkatyökalu

Kirjoita Windowsin hakukenttään “Windows Memory Diagnostic” ja avaa se. Napsauta sitten Käynnistä uudelleen ja tarkista ongelmat (suositus).

Järjestelmä käynnistyy uudelleen ja testi alkaa. Odota testin valmistumista:

Kun testi on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, onko ongelma ratkaistu vai ei!

Tapa 2: Päivitä/palauta/poista käytöstä/poista laiteohjaimet

Voit päivittää, palauttaa, poistaa käytöstä tai poistaa laiteohjaimet korjataksesi ongelman.

Laiteohjaimen päivitys

 • Paina Windows X ja avaa se valitsemalla Laitehallinta.
 • Valitse laiteluokka ja valitse sitten ohjaimet.
 • Napsauta ohjainta hiiren kakkospainikkeella ja avaa Ominaisuudet.
 • Siirry Ohjain-välilehteen ja napsauta sitten Päivitä ohjain.

Kun olet valmis, käynnistä järjestelmä uudelleen tarkistaaksesi, onko BSOD-virhe ratkaistu.

Palautusohjaimet

Noudata alla olevia ohjeita:

 • Siirry Laitehallintaan, etsi laiteluokka, jonka ohjaimen haluat palauttaa, ja valitse sitten ohjain.
 • Napsauta nyt ohjainta hiiren kakkospainikkeella ja siirry sen ominaisuuksiin.
 • Kirjoita siellä “Drivers”-välilehdelle “Rollback Drivers”.

.

Anna nyt syy ohjainten palauttamiseen ja vahvista prosessi napsauttamalla “Kyllä”.

Tarkista nyt, onko virhe korjattu.

Poista laiteohjain käytöstä

Siirry Laitehallinnassa laiteohjaimeen, avaa sen ominaisuudet ja seuraa Ohjain > Poista laite käytöstä > OK.

Poista laiteohjaimet

Jotkut vaiheet ovat samanlaisia ​​kuin yllä olevat vaiheet. Voit poistaa laiteohjaimet valitsemalla Ohjaimen ominaisuudet -ikkunasta Poista laite:

Valitse “Poista ohjainohjelmisto tälle laitteelle” -valintaruutu ja napsauta “Poista asennus”:

Anna prosessin valmistua ja katso, korjaako tämä ongelman.

Tapa 3: Suorita SFC Scan

 • Suorita komentokehotetyökalu järjestelmänvalvojana.
 • Kirjoita komentokehote-ikkunaan SFC /scannow ja paina Enter:

Tämä prosessi voi kestää jonkin aikaa. Odota prosessin valmistumista ja tarkista sitten, onko virhe korjattu vai ei.

Tapa 4: Tarkista tietokone haittaohjelmien varalta

Avaa Järjestelmäasetukset ja siirry kohtaan Päivitys ja suojaus > Windowsin suojaus > Virus- ja suojaus.

Tarkista seuraavassa kehotteessa, havaitseeko Windows Defender Antivirus viruksen ja poista haittaohjelma järjestelmästäsi Noudattamalla ohjeita.

Tapa 5: Palauta järjestelmä

 • Avaa se kirjoittamalla “luo palautuspiste” Windowsin hakukenttään.
 • Napsauta Järjestelmän suojaus -kohdassa Järjestelmän palautus:

Napsauta sitten Seuraava > Seuraava, valitse palautuspiste ja napsauta Etsi haittaohjelmia:

Tämä prosessi tarkistaa ohjelmat, sovellukset ja tiedostot, joihin tämä prosessi vaikuttaa. Kun olet valmis, napsauta Seuraava > Valmis suorittaaksesi prosessin loppuun.

Huomautus: Tämä menetelmä palauttaa laitteesi oletusarvoiseen tai valittuun palautuspisteeseen ja vaikuttaa sovelluksiin, ohjelmiin, järjestelmätiedostoihin jne. Suosittelemme tietojen palauttamiseen tehokkaita tietojen palautusohjelmistoja, kuten Stellar Data Recovery Professional. Tee-se-itse-ohjelmisto mahdollistaa tietojen palauttamisen Windows-tietokoneista, kannettavista tietokoneista ja ulkoisista tallennusvälinelaitteista. Lisäksi voit käyttää sitä käynnistysmedian luomiseen tietojen palauttamiseksi vioittuneesta, käynnistymättömästä tai BSOD-korruptoituneesta Windows-järjestelmästä.

Diplomi

Microsoft tekee monia muutoksia Windows 11:n suunnitteluun, yksi niistä muuttaa BSOD-virhenäytön värin sinisestä mustaksi. Windows 11:n mustan näytön virheen syyt voivat kuitenkin olla samat kuin yllä kuvattu. Siksi olemme jakaneet ennalta hyväksytyt menetelmät Black Screen of Death -virheen Korjaamiseksi Windows 11:ssä. Suosittelemme, että noudatat annettuja vaiheita vianetsintätoimenpiteiden lisäksi lisävaurioiden välttämiseksi.