Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Windowsin näytön tallennin; Näytön tallennus ohjelmistolla ja ilman

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Windows Screen Recorder; Näytön tallennus ohjelmistolla ja ilman

Mutta tiesitkö, että Näytön tallennin Windows 10:lle Voiko työkalu tallentaa näytön ilman muiden ohjelmistojen apua? Tämän artikkelin jatkosta löydät vaiheittaiset ohjeet sen käyttöön Windows 10 Myös näytön tallennustyökalu Tallenna videoita työpöydältä ilman ohjelmaa selitettiin.

On monia tapoja tallentaa tietokoneen työpöydältä. Tämän artikkelin jatkossa esittelimme joitain ohjelmia videon kaappaamiseen tietokoneen näytöltä Hardware Citystä, jotta voit käyttää niitä kuvien ja videoiden kaappaamiseen tietokoneen näytöltä.

On myös tärkeää tietää, että Microsoft tarjoaa sellaisen myös käyttäjille Näytön tallennustyökalu ilman ohjelmiston asentamista, ja meidän on kerrottava, että Windows Screen Recorder -työkalu on osa sitä Xbox Game Bar -ohjelma. Tämän artikkelin jatkossa oleva koulutus sen kanssa työskentelemiseen tulee Laitteistokaupungilta. Lisäksi Windows 11:n Snipping Tool -ohjelmaa on laajennettu sisältämään mahdollisuuden tallentaa videoita tietokoneen näytöltä, mikä on myös selitetty yksityiskohtaisesti.

Esittelyssä paras tietokoneen näytön tallennusohjelmisto

Alla esittelemme sinulle parhaan Windows-videotallennusohjelman, jonka avulla voit aloittaa tietokoneen näytön tallentamisen haluamillasi työkaluilla ja asetuksilla. Työpöydän näytön tallennusohjelmistoluettelolla on vahvuutensa ja heikkoutensa. Tässä tilanteessa voit oppia lisäosat.

1. Bandicam, paras työpöydän näytön tallennusohjelmisto, joka pystyy tallentamaan ääntä järjestelmän sisällä

Monien käyttäjien mukaan: Jos haluat asentaa näytön tallentimen kannettavaan tietokoneeseen, Paras työpöydän näytön tallennusohjelma on Bandicam ohjelmisto. Tässä ohjelmassa on kolme erilaista tilaa. Yksi tapa, jolla voit tallentaa tietyn osan näytöstä; Pelin tallennustilassa on mahdollista tallentaa pelin kulkua. ja Laitteen tallennustilan avulla voit tallentaa web-kameroita tai järjestelmään HDMI-kaapelilla kytkettyjä laitteita.

Bandicam näyttää myös kuvanopeuslaskurin pelin tallennuksen aikana. Ohjelman ilmainen versio lisää vesileiman videoosi, ja ominaisuudet ovat myös rajalliset. Voit esimerkiksi tallentaa enintään 10 minuutin videoita. Lähtö voidaan vastaanottaa myös AVI- tai MP4-muodossa.

2- Työpöytävideotallennusohjelmisto OBS Studio

OBS voi olla hyvä valinta, jos etsit parasta työpöydän näytön tallennusohjelmaa. Tämä ohjelma, paras tietokoneen näytön tallennusohjelmistoon avoimen lähdekoodin ja täysin ilmainen. Paras videotallennusohjelma Windowsille ei aseta sinulle rajoja eikä laita videoihin vesileimaa. Yksi parhaista työpöytätallennusohjelmista äänen kanssa. Tämän ohjelman avulla voit tallentaa, pelata verkossa ja suoratoistaa.

OBS Studion avulla voit suoratoistaa työpöytäsisältöä suorana Twitchiin tai YouTubeen Työpöydän kaappausohjelma. Yksi tämän ohjelmiston tärkeistä ominaisuuksista videoiden tallentamiseen työpöydältä ilman ohjelman tarvetta on kyky tallentaa kuva näytöltä pelatessasi pelejä koko näytön tilassa. Tämä kannettavan tietokoneen tallennusohjelmisto saattaa ensi silmäyksellä tuntua hieman monimutkaiselta eri vaihtoehtoineen ja valikoineen, mutta muutamalla Sovelluksella voit tutustua siihen täysin ja nauttia parhaasta Windowsin näytön tallentamisesta.

3 – Windows Screen Grabber Premium -näytön tallennusohjelma

Windows Screen Grabber Premium on paras työpöydän näytön tallennusohjelma, joka on yksinkertainen ja kätevä. Tällä ohjelmalla voit tallentaa osan näytöstä tai koko näytön. Paras videotallennusohjelma Windowsille voi tallentaa mikrofonin ja tietokoneen äänet samanaikaisesti. Lisäksi on mahdollista tallentaa videota näytöltä ilman ohjelmiston asentamista, mikä selitetään alla.

Videon tallennusohjelmisto Windowsia pelatessa

Tällä näytön tallentimella voimme tallentaa videoita suosituissa muodoissa, kuten MP4 ja MOV. Voit myös ladata tallentamasi videot suoraan YouTubeen, Google Driveen ja Dropboxiin.

Kaikki yllä mainitut ominaisuudet ovat saatavilla tämän Windowsin näytön tallennusohjelman ilmaisessa versiossa. Tällä ohjelmalla on myös Pro-versio, jonka avulla voit ajoittaa sivun tallennuksen.

Joten jos sinun on tallennettava suora lähetys, mutta et voi tallentaa sitä lähetyshetkellä, asenna tämä ohjelma tietokoneellesi ja aseta tietty tallennusaika aktivoimalla Pro-versio. Näin ohjelmisto tallentaa näytön automaattisesti.

4 – Toimintaohjelmisto

Parhaan työpöydän näytön tallentimen avulla voit tallentaa pelin kulkua 4K-verkkokameralla ja tallentaa suoratoistoja helposti. Lisäksi tämä ohjelmisto on helppokäyttöinen ja tallennuksen jälkeen voit tallentaa videon MP4-muodossa ja ladata sen suoraan Facebookiin tai YouTubeen.

Muita parhaiden tietokoneen näytön tallennusohjelmistojen hyviä Ominaisuuksia ovat yksinkertainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, suoratoiston pelituki, hidastettu tehoste ja tallennettavan videon taustan leikkaaminen.

Windowsin näytön tallennus

5- Windowsin näytön tallennusohjelma Screencastify

Tämä Windowsin näytön tallennuslaajennus, paras työpöydän näytön tallennusohjelma, voidaan käyttää Google Chromessa. Jos olet huolissasi näytön tallentamisesta ja videon luomisesta tällä tavalla, tästä tietokoneen näytön tallennusohjelmasta löydät kaikki työkalut, joita tarvitset videon muokkaamiseen haluamallasi tavalla.

Tietokoneen näytön tallennusohjelmiston parhaita ominaisuuksia ovat kyky korostaa, kirjoittaa ja piirtää kynällä sekä hiiren kohdistimen korostus. Tallennetut videot voidaan tallentaa MP4-, MP3- ja GIF-muodoissa ja ladata sivustoille, kuten YouTube.

Opi tallentamaan videoita tietokoneen näytöltä asentamatta ohjelmaa

Jos kuitenkin haluat tietää, missä on työkalu videon tallentamiseen työpöydältä ilman ohjelmaa Windows 10:ssä, meidän on kerrottava, että Windowsin näytön tallennustyökalu on osa Xbox Game Bar -ohjelmaa. Toisin kuin nimi, se ei ole pelityökalu, ja tämän artikkelin loppuosa näyttää, kuinka saat sen toimimaan sinulle, laitteistokaupungin rakkaat.

Jos haluat tallentaa näytön Windows 10:ssä ilman tietokoneen näytön tallennusohjelmaa, voit seurata tätä opetusohjelmaa ja tallentaa näyttöä Windows 10:ssä helposti.

Lataa paras näytöntallennin PC:lle

Työkalu videoiden tallentamiseen tietokoneen näytöltä ilman ohjelman asennusta, videoita H.264 MP4 -muodossa, luo kuvakaappauksen näytöstäsi, joka kuvataan yksityiskohtaisesti alla.

Kuitenkin, jos haluat käyttää Windows Screen Recorderia, paina ensin Windows+G-näppäimiä synkronoidaksesi käyttämäsi Xbox Game Bar -sovelluksen kanssa. Voit tietysti käyttää tätä ohjelmaa myös käynnistysvalikon kautta. Jos Windowsin näytön tallennusohjelma ei ole käynnissä, siirry Windowsin asetukset -osioon ja valitse sitten Peli > Xbox Game BarGo -polku varmistaaksesi, että Game Bar -vaihtoehto on aktiivinen.

Lataa näytön tallennin äänellä tietokoneeseen

Kun olet suorittanut ohjelman, etsi “Tallennus”-ikkunahaku. Jos et löydä sitä, napsauta kuvassa olevaa kolmirivistä kuvaketta ja valitse “Capture” -vaihtoehto.

Ilmainen näytön tallennin

Sen jälkeen näytön tallennuskuvake ilmestyy työkalupalkkiin, jotta voit tallentaa näytön asentamatta ohjelmistoa.

Tallenna video tietokoneen näytöltä Windows 10:ssä

Kuten kuvankaappauswidgetistä näkyy, videoiden kaappaamiseen työpöydältä on neljä vaihtoehtoa ilman ohjelmaa. Ensimmäinen vaihtoehto on ottaa kuvakaappaus aktiivisesta ikkunasta ja toinen kuvake on tallentaa viimeiset 30 sekuntia käyttäjän toiminnasta. Valitsemalla kolmannen kuvakkeen ohjelma alkaa tallentaa näyttöäsi. Jos haluat, että tietokoneesi mikrofonin ääni lisätään tallennettuun videoon, voit ottaa käyttöön neljännen vaihtoehdon.

Paras näytön tallennin Windows 10:lle

Se voi olla kaappausikkunan alaosassa. On myös mahdollista selvittää, missä ikkunassa tallennusprosessi parhaillaan suoritetaan; Esimerkiksi kun selaat Internetiä, näet avoimen välilehden otsikon.

Lataa Screen Recorder for Windows 10

Ennen kuin käytät tätä työkalua, harkitse, haluatko käyttää mikrofonia.

Näytön tallennusohjelma Windows 11:lle

Napsauta seuraavassa vaiheessa Windows Screen Recorderin “Aloita tallennus” -painiketta.

Windows 7 -työpöydän videotallennusohjelmisto

Videon tallennus tietokoneen näytöltä ilman ohjelman asennusta alkaa välittömästi ja näytön kulmaan ilmestyy pieni työkalurivi. Ajastimen vieressä on painikkeet tallennuksen pysäyttämiseksi ja mikrofonin sammuttamiseksi.

Windows 10 työpöydän videotallennusohjelmisto

Jälkeen Tallenna video työpöydältä ilman ohjelmaa, Voit lopettaa tallennusprosessin napsauttamalla pysäytyskuvaketta.

Tietokoneen videonauhuri

Mutta jos haluat nähdä työsi tuloksen, siirry “Capture” -osioon. Palaa takaisin ja napsauta “Näytä kaikki tallenteet”. Napsauta tästä nähdäksesi tallenteen.

Tallenna puhelimen näyttö sisäisellä äänitallentimella

Näet tallennetut tiedostot avautuvassa ikkunassa ja pääset niihin napsauttamalla kansiokuvaketta. Nyt voit kopioida tai poistaa ne. Puhumattakaan tiedostot sijoitetaan oletusarvoisesti Videot-kansioon.

Näytön tallennusohjelmisto Windows 10:lle

Tietysti helpompi tapa suorittaa näytön tallennusohjelma ilman ohjelmiston asennusta on käyttää pikanäppäintä Windows + Alt + R. Tämä käynnistää kuvantamisprosessin välittömästi. Siirry Windows-asetuksiin ja seuraa polkua Pelaaminen > Xbox-pelipalkin mukauttaminen Pikanäppäimet.

Paras työpöydän tallennusohjelmisto

Ja aivan yhtä helposti, voit täyttää tarpeesi käyttämällä Windowsin yksinkertaisinta työkalua videoiden tallentamiseen tietokoneen näytöltä ilman ohjelmiston asentamista.

Paras tapa tallentaa Windows-näyttö Snipping Tool -ohjelmistolla

Microsoft lisäsi äskettäin mahdollisuuden tallentaa videota tietokoneen näytöltä Snipping Tool -ohjelmaan, mikä eliminoi käyttäjien tarpeen asentaa videotallennusohjelmaa työpöydältä. Työpöydän videonauhurina Snipping Toolin avulla voit kaapata kuvakaappauksia tai videoita eri tavoilla. Voit valita suorakulmion tai kaapata nopeasti ikkunan tai koko näytön.

Parhaat näytön tallennusohjelmat

Tähän työkaluun on myös lisätty uusi editori, jonka avulla voit rajata, merkitä, tallentaa tai jakaa kuvakaappauksia. Snipping Tool on yksinkertainen ohjelma, jolla voit ottaa kuvakaappauksia tai videoita Windows 11:ssä.

Paras Windows-näytön tallennin pelaamiseen

Tämä ohjelma sisältää asetuksia, kuten Print Screen -painikkeen käyttämisen Windows-näppäimen + Vaihto + S sijaan. Print Screen -näppäintä voidaan käyttää myös leikkaustyökalun käynnistämiseen.

Yhteenveto ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Ehkä sinulle on käynyt niin, että haluat ottaa videon tai valokuvan näytöstäsi etkä tiedä kuinka ottaa kuva näytöstä. Tai haluat valmistella opetusvideon näytöltäsi. Tästä syystä ja ratkaista Windowsin näytön tallennin Ongelma, me tutkimme sen erilaisia ​​näytön tallennusmenetelmiä ohjelmiston asentamisen kanssa ja ilman sitä tässä Hardware Cityn artikkelissa.

Onko Windowsilla näytön tallenninta työpöydän tallentamiseen?

Kyllä, kuten tässä artikkelissa selitetään, Windows on mahdollistanut sisällön tallentamisen Toista videoita tietokoneen näytöltä Xbox Game Bar -työkalun avulla asentamatta ohjelmaa.

Missä on tavallinen Windows-ohjelmisto tietokoneen näyttöjen tallentamiseen?

Vaikka on mahdollista tallentaa Windows-näytön sisältö asentamalla ohjelmisto, kuten Camtasia Screen Recorder, Xbox Game Bar -ominaisuus on oletuksena käytettävissä Windowsissa ja on helpoin työkalu järjestelmän näytön tallentamiseen.

Mikä on näytöntallennin?

Yksinkertaisesti sanottuna näytön tallennin on työkalu, jonka avulla käyttäjä voi tallentaa näytönsä sisällön. Tätä työkalua käytetään ensisijaisesti opetussisällön tallentamiseen, videoiden luomiseen reitistä tai vastaaviin tarkoituksiin. Näytön tallennin koostuu sarjasta kuvakaappauksia, jotka muunnetaan videoksi tietyllä kuvanopeudella aikayksikköä kohden.

Kuinka voin tallentaa videon tietokoneen näytöltä?

Kuten tässä artikkelissa selitetään, on olemassa useita tapoja tallentaa Windows-näytön sisältö. Helpoin näistä on käyttää Xbox Game Bar -ominaisuutta. Esimerkiksi Camtasia Screen Recorder on yksi kattavimmista ja käyttäjäystävällisimmistä työkaluista, joka tarjoaa käyttäjälle erilaisia ​​lähtöjä.

Miksi näytön tallennin ei tallenna ääntä?

Jos Windows-laitteeseesi on asennettu mikrofoni tai olet ottanut äänentallennusvaihtoehdon käyttöön asetuksista asennuksen aikana, asennuksen pitäisi tapahtua automaattisesti. Jos Xbox Game Bar -ohjelmisto ei edelleenkään tallenna ääntä, on parasta tarkistaa Windowsin asetusten Ääniasetukset-osio ja varmistaa, että ääntä ei ole oletusarvoisesti poistettu käytöstä.