Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

X’s Bot Deterrent on 1 dollarin Not-A-Bot -tilaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: X’s Bot Deterrent on 1 dollarin Not-A-Bot -tilaus

Kuva: Bluecat_stock / Shutterstock.com

Rajoittaakseen roskapostia ja bottitoimintaa alustallaan X, joka tunnettiin aiemmin nimellä Twitter, on käynnistänyt 1 dollarin vuotuisen “Not A Bot” -tilauksen yksinomaan uusille verkkokäyttäjille Uudessa-Seelannissa ja Filippiineillä.

Tämän aloitteen tarkoituksena on vahvistaa pyrkimyksiä ylläpitää alustan eheyttä vähentämällä roskapostin ja manipuloinnin leviämistä.

Tämä kehitys tuli kerralla allekirjoittamaton viesti X-ohjekeskuksessa, joka korostaa yhtiön sitoutumista petollisen toiminnan torjuntaan. Näiden alueiden uusien käyttäjien on myös vahvistettava tilinsä puhelinnumeron avulla.

Vaikka ilmoitus on herättänyt jonkin verran Uteliaisuutta, X:n viesti ei selittänyt päätöstä rajoittaa 1 dollarin tilaus uusiin verkkokäyttäjiin, pois lukien mobiilisovellusten käyttäjät.

Lisäksi vain kahdessa maassa sen käyttöönoton syyt ovat edelleen epäselviä. On todennäköistä, että X on havainnut suuremman bot-toiminnan esiintyvyyden näillä alueilla, ja verkkosivustojen rekisteröinti on Mahdollisesti helpompi portti väärennettyjen tilien luomiseen.

Käyttäjät, jotka kieltäytyvät tilauksesta, rajoittuvat “vain luku” -toimintoihin, kuten: B. viestien katselu ja videoiden katselu. Vaikka ensisijainen ilmoitus määrittelee verkkokäyttäjät, on mielenkiintoista, että Not A Bot -käyttöehdot. Ilmoita, että tilaus on saatavilla myös X:n iOS- ja Android-sovellusten kautta.

Tämä uusin aloite täydentää X:n tilausmallia, joka veloittaa 8 dollaria kuukaudessa. Elon Musk on aina ilmaissut uskovansa, että tilausmaksujen käyttöönotto auttaa estämään bot-armeijoiden leviämistä.

Nähtäväksi jää kuitenkin, kuinka suuri prosenttiosuus X-käyttäjistä valitsee maksulliset tilaukset.

Kun Elon Musk otti Twitterin haltuunsa, hän kokeili erilaisia ​​kaupallistamistekniikoita lisätäkseen alustan tuloja. Mukana on myös “Not A Bot”, ja on mielenkiintoista nähdä kuinka moni X-käyttäjä maksaa tämän vähäisen summan, joka on tarkoitettu niille, jotka haluavat käyttää X:ää ilkeisiin syihin – ihmisten huijaamiseen tai poliittisen ja kulttuurisen sisällön levittämiseen – propaganda on mitätöntä. .

Kaksi nollapäivää CasaOSissa sallii luvattoman pääsyn järjestelmään