Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Yleisiä virheitä WordPressissä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yleiset virheet WordPressissä

Vaikka se on helppokäyttöinen WordPress, jotkut yleiset WordPress-virheet voivat pelottaa sinua. Näytämme sinulle joitain yleisimmistä WordPress-virheistä ja kuinka ymmärrät kaikki nämä yleiset WordPress-virheet.

Varmuuskopioi ensin WordPress. Backup Buddyn avulla voit luoda varmuuskopion WordPressistäsi.

1- Kuinka korjata sisäinen palvelinvirhe, SISÄINEN PALVELINVIRHE

Ehkä hämmentävin WordPress-virhe, jonka aloittelija voi kohdata, on “sisäinen palvelinvirhe” tai joskus “sisäinen palvelinvirhe 500”.

500 Internal Server Error tulee yleensä näkyviin, kun tapahtuu sisäinen virhe, mutta palvelin ei pysty tunnistamaan ongelmaa. Koska viestissä ei kerrota, mistä virhettä etsitään, sinun on selvitettävä se.

2. Tällä sivustolla on teknisiä ongelmia

WordPress esitteli kohtalokkaan virhesuojausominaisuuden WordPressin versiossa 5.2. Tämä ominaisuus näyttää yksinkertaisen viestin: “Tämä istuin: “teknisiä ongelmia tanssimisen aikana.”

Yksityiskohtaiset tiedot: “WordPress lähettää sähköposti-ilmoituksen WordPress-järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitteellasi. Tämä sähköposti sisältää linkin, jonka avulla voit käyttää sisäistä aluetta ja yrittää ratkaista virheen.

Mikä tahansa vakava virhe voi aiheuttaa tämän viestin. Sinulla ei ole pääsyä tai et voi käyttää järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitetta. On vaikeampi tunnistaa haasteita, jotka menevät pieleen.

Helpoin tapa ratkaista tämä ongelma on varmistaa, että järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitteesi on oikea ja että voit vastaanottaa lehdistötiedotteita.

3. Syntaksivirheiden korjaaminen WordPressissä, virheet

Tämä virhe ilmenee yleensä, kun haluat lisätä koodia WordPressiin ja vahingossa huomaat jotain tai sait väärän koodin.

Tämä johtaa PHP-jäsennysvirheeseen ja saat seuraavanlaisen ilmoituksen:

Jäsennysvirhe – Syntaksivirhe, odottamaton $loppu /public_html/site1/wp-content/themes/my-theme/functions.php rivillä 278

Viesti ilmaisee koodissa jotain odottamatonta ja varusmiehen sijainti ilmoitetaan rivinumerolla. Korjaaksesi tämän ongelman, sinun on vaihdettava koodi. Useimmiten tämä on satunnainen merkki ja tila.

4. Virheen korjaaminen tietokantayhteyden muodostamisessa WordPressissä, VIRHE TIETOKANTAKÄYTTÖÄ

Tämä viesti osoittaa selvästi, että verkkosivustosi ei voi muodostaa yhteyttä Cannotbaseen. Aloittelijan voi kuitenkin olla vaikea korjata tätä virhettä.

Tämä tapahtuu yleensä, kun käyttäjä syöttää virheelliset välitietonsa (tietokantapalvelin, käyttäjätunnus ja salasana). Tiabase-palvelin ei ehkä vastaa tai tietokanta voi olla vioittunut.

5. Kuinka korjata White Screen of Death WordPressissä, White Screen of Death

Tämä virhe johtaa yleensä tavalliseen valkoiseen näyttöön, jossa ei ole viestiä. Tämä johtaa erittäin hämmentävään käyttökokemukseen, koska sinulla ei ole aavistustakaan, mistä etsiä ja mitä korjata.

Tämä johtuu useimmiten siitä, että komentosarja osuu PHP-muistirajaan. Se voi johtua myös palvelimen määrityksistä. Joillakin alueilla käyttäjä voi nähdä vain kuolemanpalkan. Lisätietoja tämän virheen korjaamisesta on artikkelissa valkoisen sivun tehostimen parantamisesta WordPressissä.

6. 404-virheen palauttavien 404-virheiden korjaaminen, WordPress-viestit, jotka palauttavat 404-virheen

Tämän virheen oireet ovat, että kun käyttäjä vierailee verkkosivustollasi, hän saa 404-sivun.

Käyttäjä voi selata kaikkia muita verkkosivustonsa osia, mukaan lukien järjestelmänvalvojan alue. Yleisin syy tähän ongelmaan on Worklinksin yksilöllinen linkkiasetus. Tämän ongelman ratkaisemiseksi käyttäjän on päivitettävä erikseen Course Mystique Link -asetukset ja päivitettävä uudelleenkirjoitussäännönsä.

7. Sisällön alapuolella olevan sivupalkin korjaaminen WordPressissä, sisältövirheen alapuolella oleva sivupalkki

Kun käyttäjät lisäävät koodinpätkiä verkkosivustoonsa, he joskus vahingossa unohtavat sulkea HTML-div-tunnisteen tai lisätä ylimääräisen sulkevan div-tunnisteen, mikä voi rikkoa katkaisijan. Yleinen syy on suhteettoman leveyden käyttäminen CSS:ssä tai floattien oikea poistaminen.

8. Valkoisen tekstin ja puuttuvien painikkeiden korjaaminen WordPressin visuaalisessa editorissa, valkoisen tekstin ja puuttuvien painikkeiden korjaaminen WordPressin visuaalisessa editorissa

Kun käytät Classiness Editoria, Visual Editorin painikkeet saattavat kadota tai painikkeiden tilalle ilmestyy tyhjiä välilyöntejä.

Tämä ongelma voi ilmetä, kun JavaScript ei toimi oikein. Se voi koskea oikein puuttuvia tai korruptoituneita TinyMCE-tiedostoja tai ristiriitaa toisen laajennuksen kanssa, joka muokkaa tai laajentaa WordPressin mukana tulevaa TinyMCE:tä.

9. Lisää WordPress-muistia, muistin kokovirhe

Tämän virheen oireita voivat olla valkoinen kuolemanruutu tai seuraava viesti:

Vakava virhe: Sallittu muistin koko 33554432 tavua on käytetty loppuun (yritetään varata 2348617 tavua) tiedostossa /home/username/public_html/site1/wp-includes/plugin.php online xxx

Tämä virhe ilmenee, kun WordPress-skripti tai -laajennus ylittää oletusmuistirajan.

10. Mitä tehdä, jos WordPress-järjestelmänvalvojasi pääsy on estetty? Lukittu WordPressin hallinta-alueelta

Joskus saatat olla lukittu WordPressin hallinta-alueelle. Tämä tapahtuu, kun unohdat salasanasi etkä tarvitse pääsyä salasanan palautussähköpostiisi.

Laajennus tai koodi, joka yrittää vahingossa tehdä muutoksia hallintapaneeliin, voi sulkea sinut ulos. Saatat myös menettää pääsyn järjestelmänvalvoja-alueelle, koska WordPress-sivusto on hakkeroitu.

11. WordPressin kirjautumissivun päivityksen ja suunnan muuttamisen ongelman korjaaminen, WordPressin sisäänkirjautumisen uudelleenohjausvirhe

Tämän ongelman oireita ovat, että kun käyttäjä yrittää kirjautua sisään WordPressin kojelautaan, WordPress ohjaa hänet kirjautumissivulle.

Useimmissa tapauksissa se on enimmäkseen vain rasvaa sivustojen URL-osoitteille ja kotiosoitteen URL-osoitteille WordPressin asetustaulukossa. Se voi johtua myös .htaccess-tiedoston virheellisistä kokoonpanoasetuksista tai uudelleenohjausasetuksista.

12. Kuvien latausongelman korjaaminen WordPressissä, kuvien latausongelma

Joskus käyttäjä huomaa yhtäkkiä, että kaikki hänen verkkosivuillaan olevat kuvat ovat kadonneet ja paikoissa näkyy rikkinäinen kuva. Jos käyttäjä yrittää ladata kuvan julkaisuun medialatausohjelman avulla, seurauksena on virhe.

Tämä virhe johtuu virheellisistä tiedosto- ja hakemistooikeuksista WordPress-asennuksessa. Useita tekijöitä Useat voivat olla ongelmia.

13. Kuinka korjata yleisiä kuva-ongelmia WordPressissä, YLEISET KUVAONGELMAT WORDPRESS:ssä

Kuvien lataaminen WordPress-sivustolle voi olla hämmentävää jollekulle, joka on uusi WordPressin käyttäjä. Käyttäjä ei välttämättä pysty löytämään kuvia, tekemään niistä houkuttelemattomia, muuttamaan niiden kokoa, rajaamaan niitä tai katsomaan niitä galleriamuodossa.

Tämä ei ole WordPress-virhe tai ongelma. Olisi hyödyllistä, jos opit käsittelemään mediaa WordPressissä.

14. Korjaa “Oletko varma, että HALUAT TEHDÄ TÄMÄN?” -virhe WordPressissä

Käyttäjät voivat kohdata tämän virheen WordPressin hallinta-alueella. Yleisin syy tähän virheeseen on laajennuksen tai mallin virheellinen käyttö.

Nonces ovat erityisiä suojausavaimia, jotka voidaan liittää URL-osoitteisiin suoritettaessa järjestelmänvalvojan toimintoja WordPressissä. Joskus laajennus tai teema voi käyttää sitä väärin, ja väärin käytettynä käyttäjät näkevät tämän virheen.

15. WordPress UNAVAILABLWordPressNTENANCE ERROR -virheen korjaaminen

Epätäydellisten tai keskeytettyjen WordPress-päivitysten vuoksi WordPress saattaa näyttää “Tilapäisesti poissa määräaikaishuoltoon” -virheilmoituksen.

Tapahtuu, että WordPress laittaa verkkosivustosi ylläpitotilaan päivittyessään. Jos päivitys keskeytyy, WordPress ei voi poistua ylläpitotilasta. Tämä lukitsee koko verkkosivustosi, jolloin järjestelmänvalvojat ja vierailijat eivät pääse siihen.

16. Kuinka korjata WordPress ei lähetä sähköposteja -virhe, WordPress ei lähetä sähköposteja -ongelma

Yleisin oire tästä ongelmasta on, että et saa WordPressin yhteydenottolomaketta tai ilmoitussähköpostia verkkosivustoltasi.

Tämä ongelma johtuu yleensä siitä, että useimmat jaetut hosting-palveluntarjoajat ovat poistaneet käytöstä tai rajoittaneet sähköpostin lähettämiseen käytettävää moduulia palvelimiensa väärinkäytön estämiseksi.

17. WordPressin RSS-syötevirheen korjaaminen

Useimmat WordPress RSS FEED -virheet johtuvat huonosta muotoilusta. Saatat nähdä tämänkaltaisia ​​virheitä:

XML-jäsennysvirhe: XML- tai tekstimääritys ei ole entiteetin alussa

Sijainti: http://example.com/feed

Rivi numero 2, sarake 1:

RSS-syötteen virheilmoitus saattaa vaihdella käyttämäsi selaimen tyypin mukaan.

WordPress lähettää RSS-syötteen XML-muodossa, mikä on tiukka viesti. XML on sivustokartan kieli. Ylimääräiset rivinvaihdot tai sarkaimet voivat rikkoa RSS-syötteen.

18. 403 FORBIDDEN -virheen korjaaminen WordPressissä, 403 FORBIDDEN ERROR

403 Forbidden -virhekoodi osoittaa, että palvelimesi käyttöoikeudet eivät salli pääsyä tietylle sivulle.

On olemassa erilaisia ​​skenaarioita, joissa tämä virhe ilmenee. Väärät tiedostojen käyttöoikeudet, huonosti koodatut suojauslaajennukset tai palvelimen määritykset ovat yleisimpiä syyllisiä.

19. Uudelleenohjausvirheen korjaaminen WordPressissä, “TOO MANY REDIRECTS ERROR”.

Tämä tapahtuu yleensä virheellisten asetusten uudelleenohjausongelman vuoksi. Kuten tiedät, WordPressillä on SEO-ystävällinen URL-rakenne, joka hyödyntää uudelleenohjausominaisuutta. Myös useat muut suositut WordPress-laajennukset käyttävät uudelleenohjausominaisuutta.

Yhden uudelleenohjaustyökalun virheellisen määrityksen vuoksi verkkosivustosi saattaa uudelleenohjata käyttäjät URL-osoitteeseen, joka ohjaa heidät toiseen URL-osoitteeseen. Tässä tapauksessa käyttäjän selain juuttuu kahden sivun väliin ja luo uudelleenohjaussilmukan.

20. Kuinka korjata “LATAA: TIEDOSTON KIRJOITUS LEVYLLE” -virhe WordPressissä

Tämä virhe voi tapahtua useista syistä. Yleisin ongelma on kuitenkin virheelliset tiedostojen käyttöoikeudet.

Jokaisella verkkosivustosi tiedostolla ja kansiolla on joukko käyttöoikeuksia. Verkkopalvelimesi hallitsee tiedostojen käyttöä näiden käyttöoikeuksien perusteella. Kansion virheelliset käyttöoikeudet voivat heikentää kykyäsi kirjoittaa tiedostoja palvelimelle. Tämä tarkoittaa, että verkkopalvelimesi ei voi luoda tai lisätä uusia tiedostoja tähän kansioon.

21. “Websivusto sisältää haittaohjelmia” -virheen korjaaminen WordPressissä, Haittaohjelmavirhe

Kun epäilyttävä haitallinen tai troijalainen koodi löytyy, Google merkitsee verkkosivuston tällä varoituksella. Joskus tämä johtuu siitä, että verkkosivustosi on hakkeroitu.

Toinen suuri syy tähän virheeseen on huonolaatuisten mainosverkostojen mainosten näyttäminen. Nämä verkot voivat näyttää mainoksia, jotka levittävät haitallista koodia.

22. “Missed Schedule Post Error” -virheen korjaaminen lähetettäessä ajoitettua viestiä WordPressissä.

WordPressissä on tämä upea ominaisuus, jonka avulla voit julkaista viestejä automaattisesti tiettyyn aikaan. Useimmat bloggaajat luottavat siihen, että he voivat hallita julkaisuaikatauluaan.

WordPress voi kuitenkin joskus jättää ajoitetut viestit huomioimatta monista syistä. Jos tämä on tapahtunut sinulle useammin kuin muutaman kerran, sinun on korjattava tämä ongelma.

23. Kuinka korjata kohtalokas virhe: WordPressin enimmäissuoritusaika on eWordPressMaximum Execution; enimmäismäärä

WordPress ohjelmoidaan ensisijaisesti PHP-ohjelmointikielellä. Web-palvelimien suojaamiseksi väärinkäytöltä on asetettu aikaraja, kuinka kauan PHP-skripti voidaan suorittaa.

Jotkut WordPress-isännöintipalveluntarjoajat voivat asettaa tämän arvon korkeammaksi, kun taas toiset voivat asettaa sen pienemmäksi. Kun komentosarja saavuttaa enimmäissuoritusaikansa, tapahtuu aikakatkaisuvirhe.

24. Virheellisen Facebook-pikkukuvan korjaaminen WordPressissä, FACEBOOKIN VÄÄRÄN PIDÄKUVAN ONGELMA

On monia syitä, miksi oikeaa pikkukuvaa ei arvata oikein. Yksi yleisimmistä syistä useiden kuvien asettamiseen og:image-tunnisteeseen on se, että esittelykuvasi on pienempi kuin muut valokuvat.

Face Graph (og) -tagit ja laajennukset, kuten Yoast SEO, lisäävät ne automaattisesti sivustollesi estääkseen pikkukuvien julkaisemisen.

25. Kuinka korjata WordPress pitää uloskirjautumisongelman

WordPress seProblemokie selaimessasi kirjautumisen todentamiseksi. Tämä eväste on asetettu asetuksiin tallennetulle WordPress-URL-osoitteelle. Jos käytät URL-osoitetta, joka ei vastaa WordPress-asetuksissasi olevaa, WordPress ei voi vahvistaa istuntoa.

26. Kuinka korjata sekasisältövirhe WordPressissä, “MIXED CONTENT ERROR”.

Sekalaisen sisällön virheet johtuvat WordPress-sivustosi virheellisistä HTTPs/SSL-asetuksista. Ne voivat vaikuttaa tai olla vaikuttamatta sivustosi tehokkuuteen, mutta ne voivat vaikuttaa sivustosi hakukoneoptimointiin ja käyttökokemukseen.

SSL-yhteensopivilla verkkosivustoilla kaikki resurssit on ladattava HTTP-URL-osoitteiden kautta. Verkkosivustosi voi sisältää sisältöä, jossa on HTTP-URL-osoitteita tai laajennus tai teema, joka lataa tiedostoja HTTP-protokollalla. Tämä johtaa sekasisältövirheeseen, koska näitä resursseja ei ladata suojatun protokollan avulla.

Voit korjata WordPressin selvittämällä, mitkä resurssit latautuvat vaarallisesti ja korjaamalla niiden URL-osoitteet. Voit tehdä tämän laajennuksen avulla tai Manuaalisesti.

27. Add Media -painike ei toimi Add Media -painike ei toimi WordPressissä

Lisää media -painike WordPressin tekstien muokkaussivuilla käyttää JavaScriptiä mediakirjaston ja latausohjelman käynnistämiseen. Joskus laajennus- tai teemakoodiristiriita WordPress-ytimen kanssa voi kuitenkin aiheuttaa sen, että JavaScript ei toimi.

Tapahtuu, että WordPress yhdistää kaikki komentosarjat WordPressin hallinta-alueella Suorituskyvyn parantamiseksi. Laajennuksen tai teeman komentosarja voi rikkoa tämän ja saada käsillä olevan koodin lakkaamaan toimimasta.

28 se. Kuinka korjata BAD GATEWAY 502 -virhe WordPressissä, 502 BAD GATEWAY ERROR

502 Bad Gateway -virhe on toinen hämmentävä virhe, joka voi tapahtua WordPress-verkkosivustollasi. Normaalisti palvelimen käsittely kestää liian kauan ilman uutta virhettä.

Tämä viivästys voi olla tilapäinen vilkkaan liikenteen aiheuttama häiriö. Se voi johtua myös huonosti koodatusta WordPress-teemasta tai -laajennuksesta. Viimeinen kohta on, että virheellinen palvelimen määrityssuhde voi myös aiheuttaa tämän virheen.

29) Kuinka korjata 503 Service Unavailable Error WordPressissä, 503 Service Unavailable Error

503 Service Unavailable -virhe johtuu usein siitä, että PHP-skripti ei vastaa. Tämä virhe voi johtua väärästä WordPress-laajennuksesta, teemasta tai mukautetusta koodista.

Se voi johtua myös palvelimen ylikuormituksesta, palvelinvirheistä tai raa’asta voimasta errors.ck. Tässä tapauksessa hyökkäykset katoavat automaattisesti muutamassa minuutissa. Jos se ei poistu, sinun on suoritettava vianetsintä ja korjattava se.

30) Kuinka korjata 504 GATEWAY TIMEOUT -virhe WordPressissä, 504 GATEWAY TIMEOUT ERROR

504-yhdyskäytävän aikakatkaisuvirhe ilmenee usein, kun palvelin tai palomuuri käsittelee pyynnön palvelimellesi, mutta ei pysty kommunikoimaan ylävirran palvelimen kanssa.

Näet tämän luultavasti WordPressissä, kuten Sucuri tai Cloudflare.

Olet havainnut 30 WordPress-virhettä. Toivomme, että sisältö on arvokasta. Kiitos.

Sisällysluettelo