Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

YouTube-videoiden toistaminen taustalla Androidissa ja iOS:ssä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouTube-videoiden toistaminen taustalla Androidissa ja iOS:ssä

Yksi Androidin ja iOS:n YouTube-oletussovelluksen suurimmista ongelmista on, että videon toisto pysähtyy, kun näyttö on pois päältä. On uskomattoman ärsyttävää, kun videosisällön kuunteleminen on sinulle tärkeää ja haluat lukita näytön ja tehdä muita asioita.

Onneksi on olemassa tapoja estää YouTube-videoiden toistaminen taustalla tai roottaa puhelintasi, vaikka näyttö on pois päältä ilman lisäkustannuksia.

Toista YouTube-videoita taustalla Androidissa

Paras tapa kuunnella YouTube-videoita näytön ollessa pois päältä on käyttää Chrome- ja Firefox-selaimia Androidin YouTube-oletussovelluksen sijaan.

Toistaaksesi videoita selaimissa, voit joko kopioida videolinkin sovelluksesta ja siirtää sen selaimeen tai siirtyä YouTubeen alusta alkaen ja etsiä haluamaasi videota selaimesta.

Toista YouTube-videoita Google Chromessa ja Tulikettu

 • Avaa Google Chrome -sovellus.
 • Kirjoita osoitepalkkiin YouTube-osoitteesi Youtube.com.
 • Etsi haluamasi video YouTubesta ja toista se.
 • Napauta Valikko (Chromessa kolme pistettä oikeassa yläkulmassa tai Firefoxissa kolme pistettä oikeassa alakulmassa).
 • Aktivoi työpöytäsivusto Mahdollisuus ladata video uudelleen verkkosivuston työpöytäversiossa. Paina sitten toistopainiketta ja lukitse näyttö.

Jos selaimesi on Firefox, voit nauttia videoiden toistosta jopa näytön ollessa lukittuna Noudattamalla yllä olevia ohjeita. Chromen käyttäjien tulisi kuitenkin ottaa se askel pidemmälle. Koska kun verkko estetään ensimmäisen kerran videon toiston aikana, toisto pysähtyy.

Sinun tarvitsee vain painaa toistopainiketta uudelleen soittimessa lukitusnäytössä tai soittimessa ilmoitusvalikossa ja lukita näyttö. Tämän yksinkertaisen tempun avulla videon toisto jatkuu, vaikka näyttö on suljettu ja voit kuunnella videon ääntä.

Jos löysit videon alusta alkaen YouTube-sovelluksesta, valitse selaimen sijaan “Jaa” videon alavalikosta ja napsauta sitten “Kopioi linkki” -vaihtoehtoa. Videolinkki kopioidaan, ja voit kopioida sen selaimen osoitepalkkiin, jolloin pääset suoraan YouTuben videosivulle ja seuraa yllä olevia ohjeita.

Toista YouTube-videoita iOS-taustalla

Valitettavasti Firefoxin ja Chromen käyttö iOS:ssä ei auta sinua jatkamaan YouTube-videoiden toistamista näytön ollessa pois päältä. Ratkaisu iOS-käyttäjille on Applen sisäänrakennetun selaimen Safarin käyttö.

 • Avaa Safari-selain.
 • Kirjoita osoitepalkkiin YouTube-osoitteesi Youtube.com.
 • Etsi haluamasi video YouTubesta ja toista se.
 • Napsauta Safarin osoitepalkissa AA Painike.
 • Napauta Pyydä työpöytäsivustoa Mahdollisuus ladata verkkosivuston työpöytäversio ja toistaa video uudelleen.

 • Kun lukitset näytön ensimmäisen kerran, videon toisto pysähtyy. Voit jatkaa toistoa toistamalla videon kerran lukitusnäytöstä jatkaaksesi videon toistoa, kun näyttö on lukittu.

Jos etsit videon YouTube-Sovelluksella Safarin sijaan, napsauta Jaa-vaihtoehtoa ja valitse Kopioi-linkki. Kopioi ja liitä videolinkki selaimen osoitepalkkiin siirtääksesi sen suoraan selaimen videosivulle.

Sisällysluettelo